ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εντυπωσιακό βίντεο: Ούτε ο λιωμένος χαλκός δεν μπορεί να καταστρέψει ένα Big Mac! (video)

Τι θα συνέβαινε αν ρίχναμε λιωμένο χαλκό πάνω σε ένα λαχταριστό Big Mac? Σε αυτό το… φλέγον ερώτημα αποφάσισε να δώσει την απάντηση μέσω YouTube ο χρήστης Tito4re, πραγματοποιώντας ένα πείραμα τα αποτελέσματα του οποίου θα σας εκπλήξουν.

Αν και πολλοί από εμάς γνωρίζουμε ότι το φαγητό των MacDonald’s είναι γεμάτο συντηρητικά και ανθυγιεινό όσο δεν πάει, δύσκολα θα φανταζόμασταν ότι το ένα Big Mac θα μπορούσε να «αντέξει» ακόμα και την επίθεση ενός λιωμένου μετάλλου, η οποία θα έλιωνε σε δευτερόλεπτα άλλα υλικά, όπως το πλαστικό.

Κι όμως, όπως μπορεί κανείς να δει στο βίντεο που ανάρτησε ο Tito4re, όλα τα υλικά του Big Mac παρουσιάσουν αξιοθαύμαστη… αντοχή στον λιωμένο χαλκό.

Το ψωμάκι που έρχεται πρώτο σε επαφή με το καυτό μέταλλο, απλώς μαυρίζει λίγο στη επιφάνειά του. Στη συνέχεια, ο Tito4re το αφαιρεί για να ρίξει τον χαλκό στο μπιφτέκι, το οποίο ούτε διαλύεται, ούτε αναφλέγεται αλλά παραμένει ακριβώς ως έχει, με τη διαφορά ότι είναι… λίγο πιο καλοψημένο. Σειρά έχουν τα επόμενα υλικά του γνωστού χάμπουργκερ, τα οποία επίσης αποδεικνύονται ιδιαίτερα ανθεκτικά, με την πίκλα να «αντιστέκεται» την περισσότερη ώρα.

Αν τελικά αυτό το βίντεο δεν σας κόψει την όρεξη, μπορείτε να κρατήσετε λίγο χώρο στο στομάχι σας για τις διάσημες «πλαστικές» τηγανητές πατάτες των MacDonalds, οι οποίες, σύμφωνα με τη σελίδα του Tito4re, θα αποτελέσουν τον επόμενο «στόχο» των πειραμάτων του με τον λιωμένο χαλκό.

Πηγή: protothema.gr

To Top