Εντυπωσιακό σκορ 6-6 στο Λιγκ Καπ της Αγγλίας!

Μία ιστορική ισοπαλία 6-6(!) σημειώθηκε στον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας στον αγώνα Μπρέντφορντ – Ντάτζενχαμ.

Ένα μοναδικό αποτέλεσμα στην ιστορία του Λιγκ Καπ Αγγλίας σημειώθηκε στην αναμέτρηση Μπρέντφορντ – Ντάτζενχαμ. Η Μπρέντφορντ, ομάδα της Τσάμπιονσιπ, ξεπέρασε το εμπόδιο της Ντατζενχαμ που αγωνίζεται στη League 2 της Αγγλίας στα πέναλτι (4-2) ενώ ο κανονικός αγώνας και η παράταση είχαν λήξει 6-6!

Είναι η μοναδική φορά που σε αγώνα του Λιγκ Καπ Αγγλίας έρχεται ένα τόσο ευρύ αποτέλεσμα. Η Μπρέντφορντ χάρις στη νίκη της προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του θεσμού.

O προπονητής των νικητών Γουόρμπάρτον, παρά την πρόκριση της ομάδας του, χαρακτήρισε ντροπιαστικό το αποτέλεσμα: “Oι παίκτες περιέγραψαν το αποτέλεσμα ως ντροπιαστικό, απογοητευτικό και εξοργιστικό. Ήμασταν πολύ κακοί στην άμυνα και δεν έχω δει έναν αγώνα σαν κι αυτόν στην καριέρα μου και δεν θέλω να δω ξανά.

Η απόδοση μας δεν ήταν καλή και αυτό δεν είναι ασέβεια προς την Ντάτζενχαμ, που έδειξαν χαρακτήρα και εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν ενώ το σκορ ήταν 6-5”.

Η Ντάτζενχαμ παρότι βρέθηκε 3-1 πίσω στο σκορ ισοφάρισε και οδήγησε τον αγώνα στα πέναλτι χάρις στο γκολ του Ντιν στο 117′. Ο Ρίτσαρντ Λι, ήταν ο ήρωας της Μπρέντφορντ που έπιασε δύο πέναλτι.

Πηγή: sport24.gr

To Top