Εντυπωσιακό στατιστικό: Ο Ρονάλντο έχει βάλει γκολ σε 122 ομάδες (video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένα παράδειγμα ποδοσφαιριστή που όταν θέλεις να δουλέψεις θα δικαιωθείς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως πάντα μπαίνουμε σε αυτή τη σύγκριση Μέσι ή Ρονάλντο χωρίς να έχει βέβαια κάποια ουσία, διότι και οι δύο είναι ποδοσφαιριστές υψηλότατου επιπέδου.

Ο Πορτογάλος σταρ όμως κατέχει ένα εντυπωσιακό στατιστικό. Με το γκολ που πέτυχε την Τρίτη απέναντι στην Μπράϊτον, έχει σκοράρει εναντίον 122 διαφορετικών ομάδων σε όλη την καριέρα του. Μάλιστα τα τρία τελευταία γκολ του CR7 έχουν έρθει απέναντι σε ομάδες που δεν είχε σκοράρει στο παρελθόν στην καριέρα του, Νόριτς, Μπέρνλι και Μπράιτον.

Ανάμεσα στα χρόνια του στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στις δύο περιόδους του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη Ρεάλ Μαδρίτης και στη Γιουβέντους, το αγαπημένο «θύμα» του Πορτογάλου ήταν η Σεβίλλη στην Ισπανία, εναντίον της οποίας σκόραρε 27 γκολ.

Με το γκολ κόντρα στην Μπράιτον, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σταμάτησε το αρνητικό σερί έξι αγώνων χωρίς να σκοράρει, ενώ τα 15 γκολ του αυτή τη σεζόν τον τοποθετούν ως τον πρώτο σκόρερ των «Κόκκινων Διαβόλων».

Το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στον προχθεσινό αγώνα της αγγλικής Premier League, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπράιτον (2-0), ήταν το 689ο γκολ της καριέρας του με συλλόγους, φτάνοντας έτσι τον κάτοχο του παγκόσμιου ρεκόρ σε αυτή την κατηγορία σκόρερ, Ρομάριο, σύμφωνα με Διεθνή Oμοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS).

To Top