Εντυπωσιασμένος ο Παπάζοφ από τον Άρη!

Ο Τίτι Παπάζοφ, τεχνικός της Λέφσκι Σόφιας γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό μπάσκετ και τον Άρη, τον οποίο έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν ως τεχνικός της Λουκόιλ. Σήμερα έμεινε εντυπωσιασμένος από την εικόνα που παρουσίασε ο Άρης στη νίκη κόντρα στην ομάδα του!

Ο Βούλγαρος τεχνικός (κουμπάρος του Ζέλικο Ομπράντοβιτς) υπογράμμισε με δηλώσεις του στο “basketplus.gr” πως “ήταν μία εξαιρετική προπόνηση για τις δύο ομάδες. Δεν έχει σημασία το τελικό σκορ αλλά τα συμπεράσματα που βγάλαμε οι προπονητές για τις αντιδράσεις των ομάδων τους σε συγκεκριμένες καταστάσεις” και πρόσθεσε: “Ο Άρης έπαιξε πάρα πολύ καλά σε ορισμένα διαστήματα του αγώνα. Στην τελευταία περίοδο μας σκότωσε. Το (εις βάρος του) 57-48 κατάφερε να το κάνει (υπέρ του) 67-70 με πολύ καλή άμυνα και συνεργασίες. Ο Άρης δεν έχει μεγάλα ονόματα αλλά αυτοί οι παίκτες έπαιζαν σήμερα παθιασμένα και δυνατά δείχνοντας ότι γνωρίζουν το βάρος της φανέλας που φορούν”.

Ο Παπάζοφ αναφέρθηκε και στον Αλέξανδρο Βεζένκοφ λέγοντας ότι “είναι μέσα στους πέντε καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη στην ηλικία του. Έκανε την καλύτερη επιλογή πηγαίνοντας σε μία ομάδα που τον εμπιστεύεται, για να φτάσει όμως στην κορυφή πρέπει να συνεχίζει να δουλεύει σκληρά. Είναι πολύ καλός παίκτης, αξίζει να του δοθούν ευκαιρίες αλλά πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά για να γίνεται ολοένα και καλύτερος”.

 

To Top