Εντός έδρας ήττα για Παναθηναϊκό (2-1) από τη Ρεν

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-1 στη Λεωφόρο από τη Ρεν για την 3η αγωνιστική του Europa League και κλώτσησε ευκαιρία για να κάνει άλμα πρόκρισης.

Ο Παναθηναϊκός δέχτηκε δύο γκολ στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων, στις πρώτες υποσχόμενες ευκαιρίες της Ρεν στο 7’ με τον Γκιουρί (0-1) και στο 48’ με τον Καλιμουεντό (0-2), μείωσε στο 60’ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ιωαννίδη (1-2) και πίεσε μέχρι το τελευταίο λεπτό για την ισοφάριση δίχως επιτυχία. Ιδιαίτερα η διπλή ευκαιρία στο 96’ με το δοκάρι του Μλαντένοβιτς και το σουτ του Μαντσίνι που κόπηκε προ της γραμμής, πιστοποίησε ότι η μπάλα δεν τον ήθελε με τίποτα απόψε.

Την ίδια ώρα, με πέναλτι του Στέφαν Σβαμπ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε μια εντυπωσιακή ανατροπή, κερδίζοντας με 3-2 την Αμπερντίν στο «Πιτόντρι», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον 7ο όμιλο του UEFA Europa Conference League, κάνοντας το 3×3.

Οι Σκοτσέζοι προηγήθηκαν με 2-0, με τους Μπόγιαν Μιόφσκι (50’) και Ντάντε Πολβάρα (58’), αλλά οι «ασπρόμαυροι» έφεραν το ματς στα ίσια με τους Κίριλ Ντεσπόντοφ (73’) και Αντελίνο Βιεϊρίνια (84’). Ο Σβαμπ, με πέναλτι στο φινάλε της αναμέτρησης, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

To Top