ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εντός έδρας… αντίο στο 2021 με νίκη ο στόχος του Άρη κόντρα στον Ιωνικό (PRESSARIS – LIVE)

Εντός έδρας… αντίο στο 2021 με νίκη ο στόχος του Άρη κόντρα στον Ιωνικό σήμερα (19:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να κλείσει την χρονιά με νίκη κόντρα στον Ιωνικό του Δημήτρη Σπανού, έχοντας αρκετά προβλήματα.

Με την προπόνηση, που έγινε χθες το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη!

Στα συν η επιστροφή του Φακούντο Μπερτόγλιο, την ώρα πάντως που οι κιτρινόμαυροι μετρούν την απουσία του Ματέο Γκαρσία (τραυματίας) και του Τζέιμς Τζέγκο.

Η αποστολή  του Άρη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Σάσαμ Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Εντιαγέ, Ματίγια, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Λόπεθ, Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης.

Ο Τουράμ παραμένει νοκ άουτ λόγω τραυματισμού, ο Αοσμαν δεν υπολογίζεται λόγω καρτών και η αποστολή της ομάδας του Ιωνικού είναι η εξής: Αναγνωστόπουλος, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσεζ, Κιάκος, Κωνσταντινίδης, Μουστάκης, Γκοτσούλιας, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Ρομαό, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Λένις.

Για την ιστορία,  ο Κλάτενμπεργκ στέλνει τον “εκτελεστή” Διαμαντόπουλο στο Άρης-Ιωνικός!

Νωπές, πολύ νωπές οι μνήμες από τον Διαμαντόπουλο, το ρέφερι που “εκτέλεσε” διαιτητικά τον Άρη κόντρα στην ΑΕΚ!

Δεν είναι τρολάρισμα, αλλά η επιλογή του Άγγλου αρχιδιαιτητή για το σημερινό ματς. Βοηθοί του Διαμαντόπουλου θα είναι οι Θανάσης Κόλλιας (Ηπείρου), Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής) και 4ος ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Στο VAR θα είναι ο Δανός Κρίστοφερ Κριστόφερσεν και βοηθός του ο Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου).

To Top