Εντός ντραφτ ο Βεζένκοφ για το 2015 στις πρώτες εκτιμήσεις των Αμερικανών!

Η παραμονή του Σάσα Βεζένκοφ στον Άρη είναι βέβαιο ότι θα φέρει στη Θεσσαλονίκη ακόμα περισσότερο κόσμο – σε σχέση με πέρσι – από το ΝΒΑ. Ήδη πάντως ο 19χρονος φόργουορντ βρίσκεται εντός του ντραφτ του 2015 στις πρώτες εκτιμήσεις των Αμερικανών αναλυτών.

Η εξαιρετική παρουσία του Βεζένκοφ στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, πρώτος ριμπάουντερ και μέλος της καλύτερης πεντάδας, οι εμφανίσεις του με την Εθνική ανδρών της Βουλγαρίας στα προκριματικά για το Ευρωμπάσκετ και φυσικά η περσινή του χρονιά με τον Άρη, έχουν ανεβάσει τις μετοχές του.

Ήδη το έγκυρο Draft Express έχει τοποθετήσει στο πρώτο mock draft 2015 (αρχική εκτίμηση) στο Νο45 τον Βεζένκοφ. Είναι βέβαιο ότι εντός της χρονιάς και εφόσον ο Βεζένκοφ παρουσιάσει το ίδιο (και καλύτερο) αγωνιστικό πρόσωπο, θα ανέβει ακόμα ψηλότερα.

Πέρσι είχαν επισκεφθεί την Ελλάδα για να τον παρακολουθήσουν άνθρωποι των Λέικερς, των Σανς, των Νάγκετς, των Μπλέιζερς και των Ρόκετς. Του χρόνου θα πολλαπλασιαστούν οι ομάδες από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου…

 

To Top