«Ενότητα και όχι διχασμός στην κιτρινόμαυρη οικογένεια» το μήνυμα του ενιαίου Άρη! (video)

Η οικογένεια του Άρη έκοψε την πίτα της, όπως κάθε χρόνο, μέσα σε μια λαμπρή γιορτή… Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Θύρας 3 στο Κλεάνθης Βικελίδης, παραβρέθηκαν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου και πραγματοποιήθηκαν όπως κάθε χρόνο, τιμητικές βραβεύσεις σε τμήματα και αθλητές, που πρώτευσαν. Το ραντεβού δόθηκε για τις 11.30 π.μ. και ολοκληρώθηκε μετά από μια ώρα… Το PRESSARIS ήταν εκεί και σας μετέφερε όλο το ρεπορτάζ…

Αναλυτικά τα όσα έγιναν λεπτό, προς λεπτό…

– Κατάμεστο είναι αυτήν την ώρα το κλειστό γυμναστήριο του Κλεάνθης Βικελίδης από δεκάδες παιδάκια, αθλητές του συλλόγου, το αύριο και η ελπίδα του…

– Από τον ποδοσφαιρικό Άρη παρόντες είναι ο Κώστας Καζναφέρης, ο Σάκης Πρίττας και ο Μιχάλης Σηφάκης, μαζί με τον Γιώργο Κολτσίδα.

– Σύσσωμη η μπασκετική ομάδα του Άρη και ο προπονητής της Βαγγέλης Αλεξανδρής. 

– Και η ομάδα της Κ20 δίνει το παρών στην εκδήλωση. 

– Αυτήν την ώρα ξεκινάει ο αγιασμός. Σε λίγο θα γίνουν οι βραβεύσεις και οι χαιρετισμοί από τους προέδρους ΠΑΕ, ΚΑΕ, Λέσχης και φυσικά του ΑΣ Άρης. Παρόντες είναι και οι τέσσερις Θανάσης Αθανασιάδης, Γιάννης Δαμιανίδης, Γιάννης Γρανούζης, Νίκος Παπαδόπουλος.

– Παρόντες και οι Γιαννίτσης, Τοπούζης, Κανούλας από την πρώτη ομάδα του ποδοσφαίρου.

– Από την κολύμβηση λαμπρύνουν με την παρουσία τους την εκδήλωση οι Μιχαλάκα και Τσανγκ.

– Ολοκληρώθηκε ο αγιασμός και αρχίζει ο χαιρετισμός του προέδρου του ΑΣ Άρης Νίκου Παπαδόπουλου.
  «Υπήρχε περισυλλογή για το αν έπρεπε να κάνουμε την εκδήλωση και τον εορτασμό, με βάση την κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία μας, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Παρά τις δυσκολίες, όμως, αποφασίσαμε να γίνει η εκδήλωση, γιατί ο Άρης πρέπει να δείξει ότι προσφέρει στην κοινωνία και προσπαθεί για το ευ αγωνίζεσθαι…» είπε χαρακτηριστικά στην αρχή ο κ. Παπαδόπουλος.

– Στη συνέχεια τόνισε ότι: «Πρέπει να δείξουμε το καλό πρόσωπο του Άρη, ενός συλλόγου που εκτός από το ευ αγωνίζεσθαι παλεύει πάντα για την νίκη. Οι διοικήσεις του Άρη είναι εδώ για να διορθώσουν όποια λάθη γίνονται και να ακούν την κριτική. Όμως δεν πρέπει να διχάζουμε την οικογένεια του Άρη, να μην υπάρχει διχόνοια, αλλά ενότητα και συσπείρωση. Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να εκπορεύει ο Άρης…». 

– Ακολουθεί η κοπή της πίτας. Δίνονται τα κομμάτια σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. 

– Μετά την κοπή της πίτας, η εκδήλωση συνεχίζεται μέσα σε κλίμα συγκίνησης και περηφάνειας με την βράβευση των αθλητών που έχουν διακριθεί και έχουν τιμήσει τα χρώματα του Άρη. 

– Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θανάσης Αθανασιάδης βραβεύει τους αθλητές της κολύμβησης…

– Πολύ όμορφες εικόνες εκτυλίσσονται στο κλειστό της Θύρας 3. Δεκάδες αθλητές, προπονητές, παράγοντες, χαμόγελα, κιτρινόμαυρη λάμψη… Μηνύματα αισιοδοξίας, υπερηφάνειας. Βραβεύσεις για τις επιτυχίες που τιμούν τον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

-Την παράσταση κλέβει η πρωταθλήτρια ομάδα Κ20. Τα χειροκροτήματα ζεσταίνουν ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα. Τη βράβευση πραγματοποιεί ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Αντώνης Ζαμπέτας, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο της Κ20 για την πρωτιά σε όλη την Ελλάδα! 

– Η ομάδα Κ20 αφιέρωσε τα βραβεία της στον Στέφανο Γιώρη, ο οποίος περνάει μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του.

– Βραβεύεται και η ομάδα χόκεϊ επί πάγου, η οποία έχει πετύχει πανελλήνια διάκριση. 

– Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των βραβεύσεων και η εκδήλωση του ενιαίου Άρη, με την ευχή όλων να συνεχιστούν οι επιτυχίες του συλλόγου και μέσα στο 2012, παράλληλα με την υπόσχεση ότι όλοι οι συντελεστές του θα παλέψουν για το μεγαλείο του!

Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου του ΑΣ Άρης, Νίκου Παπαδόπουλου μετά την κοπή πίτας του ενιαίου Άρη:

{youtube}eYlsJcbIBNY|640|360|1{/youtube}

To Top