ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανοίγουν τα χαρτιά τους στο βόλεϊ του Άρη – Εν αναμονή ανακοινώσεων και συνέντευξης Τύπου

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Άρη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τους ιθύνοντες να έχουν «κλείσει» το ρόστερ και ν΄ απομένουν 3-4 ακόμη ανακοινώσεις παικτών.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1. 

Στο μεταξύ, οι υπεύθυνοι προγραμματίζουν να δώσουν μία συνέντευξη τύπου στις αρχές Σεπτέμβρη, στο πλαίσιο της οποίας θ΄ αναλύσουν τα πλάνα τους ενόψει της νέας χρονιάς και θα δώσουν απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα, που αφορούν στους «κίτρινους».

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι η φετινή χρονιά, που βρίσκει τον Άρη στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, είναι μία μεταβατική περίοδος και μόνος στόχος του συλλόγου η άμεση επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια.

To Top