Εν αναμονή της προκήρυξης για τη Φούτμπολ Λιγκ 2 – Αποφασίζει η ΕΠΟ, δεν αποκλείεται να δοθεί παράταση…

Οι τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ Άρης έχουν “παγώσει” την διαδικασία συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, καθώς μετά την συνάντηση των οργανωμένων με τους φορείς και την αδυναμία του Πάνου Στεφανίδη να θέσει εις πέρας το σχέδιο βιωσιμότητας, που προανήγγειλε εδώ και μήνες, τέθηκε επί τάπητος και η λύση της Φούτμπολ Λιγκ 2.

Τα περιθώρια στενεύουν, ωστόσο υπάρχει χρόνος σε περίπτωση που στον Άρη κάνουν στροφή 180 μοιρών και επιλέξουν τη διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ μέσω της Φούτμπολ Λιγκ 2.

Προκήρυξη από πλευράς ΕΠΟ για τις διαδικασίες υποβολής των αιτήσεων στη τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν υπάρχει ακόμα, αν και δρομολογείται για τις επόμενες μέρες.

Το συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας είναι αυτό που θα συνεδριάσει, θα αξιολογήσει τις ανάγκες του πρωταθλήματος και θα δώσει την έγκριση για τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρεί κάθε σύλλογος, ώστε να εγκριθεί η αίτηση συμμετοχής του στο πρωτάθλημα.

Ήδη δρομολογείται συνάντηση του Γιώργου Γαλανού με την ΕΠΟ στην Αθήνα την Πέμπτη, ώστε να υπάρξει δέσμευση από πλευράς Ομοσπονδίας για παράταση σε περίπτωση που ο Άρης δεν προλάβει να είναι έτοιμος στα χρονικά περιθώρια που ζητηθούν για την υποβολή της συμμετοχής του στη Φούτμπολ Λιγκ 2.

To Top