ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νέος κύκλος επαφών μεταξύ Ελληνοαμερικανού και Καρυπίδη – Έρχεται στην Ελλάδα…

Η αδερφή του Θοδωρή Καρυπίδη, Ειρήνη, επέστρεψε από τις ΗΠΑ, όπου βρέθηκε το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες επαφές τόσο με την ελληνική ομογένεια, όσο και με τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να επενδύσει στον Άρη της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην Αλκμήνης ο ομογενής επιχειρηματίας έρχεται το επόμενο δεκαπενθήμερο στην Ελλάδα, προκειμένου να συζητήσει με τον Θοδωρή Καρυπίδη, για δεύτερη φορά το ενδεχόμενο εμπλοκής του στον Άρη.

Η συνάντηση τους αναμένεται να γίνει στην Αθήνα, εκεί όπου θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές για μελλοντική συνεργασία η οποία επί της ουσίας θα ξεκινήσει μόλις οριστεί το μετοχικό κεφάλαιο της νέας ΠΑΕ Άρης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Εφόσον υπάρξει πλήρης ταύτιση απόψεων, δεν αποκλείεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση, που θα γνωστοποιεί την συνεργασία του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος των “κιτρινόμαυρων”, με τον συγκεκριμένο εξ΄Αμερικής επιχειρηματία.

 

 

To Top