Εν αναμονή των αποφάσεων (και) της ΕΠΟ – Αγωνία για την στελέχωση του ρόστερ

Είναι γνωστό ότι ο Άρης με τις δικαστικές διαμάχες να τον απασχολούν το τελευταίο διάστημα καθυστέρησε σημαντικά στην ολοκλήρωση του ρόστερ αλλά και στην κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων στην ομοσπονδία για τους δύο ξένους που προχώρησε σε συμφωνία μαζί τους.

Ο λόγος για τους Σανιά και Ν΄Λουντούλου των οποίων η παρουσία στο φετινό ρόστερ από το ξεκίνημα της σεζόν βρίσκεται ακόμα στον… αέρα, καθώς οι “κίτρινοι” δεν πρόλαβαν την διορία της 31η Αυγούστου. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο που θέλουν να γνωρίζουν άμεσα τις διαδικασίες που τους επιτρέπεται πλέον να ακολουθήσουν, ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα το ρόστερ.

Από πλευράς Άρη επιθυμείται η παράταση μεταγραφών των ξένων που δεν έπαιξαν πέρσι στην Ελλάδα, ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από την Ομοσπονδία κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει σήμερα.

Σε περίπτωση αρνητικής εισήγησης της ΕΠΟ υπάρχει και εναλλακτική λύση για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη που δεν είναι άλλη από το να προχωρήσει στην απόκτηση ξένων που έπαιξαν πέρσι στην Ελλάδα και να τους δηλώσει από τώρα για το νέο πρωτάθλημα.

To Top