“Εν αρχή είναι η άμυνα, στο μυαλό και η αντεπίθεση” το πλάνο του Άρη στο ΟΑΚΑ

Πρώτο παιχνίδι του Άρη χωρίς τον Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο του, αλλά και μία δύσκολη αποστολή. Στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό σήμερα το βράδυ (20.30) οι κίτρινοι θα επιχειρήσουν να κάνουν επί της ουσίας μια νέα αρχή, παρουσιάζοντας ένα καινούριο πρόσωπο, το οποίο θα συνδυαστεί και με θετικό αποτέλεσμα.

Το δίδυμο Πασιαλή – Μπουγιουκλή προπονεί την ομάδα εδώ και δύο βδομάδες και ήδη από τις πρώτες δηλώσεις όλων μέσα στην ομάδα, το κλίμα έχει αρχίσει να αλλάζει. Αυτή η αλλαγή πρέπει να μετουσιωθεί σε πράξη μέσα στο γήπεδο. Ο Άρης έχει ανάγκη κάθε βαθμό, για να μπορέσει να μην βάλει τον… εαυτό του σε περιπέτειες στο φετινό ιδιόρρυθμο πρωτάθλημα.

Απέναντί του είναι μια (επίσης) προβληματική ομάδα. Ο Παναθηναϊκός τέλη Οκτωβρίου και ακόμα δεν έχει κερδίσει μέσα στο ΟΑΚΑ στο ελληνικό πρωτάθλημα και έχει ήδη χάσει τον στόχο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Οι κίτρινοι θα κατέβουν σήμερα με προσήλωση στην άμυνα και στόχο να “χτυπήσουν” στην αντεπίθεση με τον Γιαννιώτα ή τον Αγκάνθο. Πασιαλής και Μπουγιουκλής αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τρία αμυντικά χαφ, ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα πιο “συμπαγής” στην αμυντική της λειτουργία. Αυτό σημαίνει ότι στο δίπλα (ή πίσω ανάλογα με τη διάταξη) στους Νούνο Κοέλιο και Ερωτόκριτο Νταμαρλή επιστρέφει στην 11αδα ο Μανόλης Παπαστεριανός.

Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός που εναγωνίως ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ θα ξεκινήσει φουλ επιθετικά τον αγώνα, έχοντας στην 11αδα και τον Χριστοδουλόπουλο και τον Κουίνσι μαζί με τους Ζέκα και Τοτσέ.

 

To Top