ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εν αρχή ην η άμυνα! Η πρόταση στον Βέλεθ και οι επόμενες που ακολουθούν για να “θωρακιστούν” τα μετόπισθεν…

Βήμα-βήμα αν και ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα ως προς τους φετινούς στόχους ο Άρης, προσπαθεί να βάλει τις βάσεις του για την επόμενη σεζόν.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ήδη από πλευράς Άρη έχει γίνει μία οικονομική υπέρβαση με γενναία πρόταση για δυο χρόνια στον Φραν Βέλεθ!

Η πρόταση από πλευράς Άρη προς τον Βέλεθ είναι γενναία με ξεκάθαρη διάθεση να παραμείνει ο αρχηγός στο Κλεάνθης Βικελίδης και να ριζώσει: Νέο διετές συμβόλαιο με γενναία αύξηση των οικονομικών αποδοχών του ποδοσφαιριστή και συχνές άδειες, όποτε το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της ομάδας για να ταξιδεύει στην Ισπανία, όπου διαμένει μόνιμα η οικογένειά του.

Ήδη ο Άγγελος Χαριστέας κατέθεσε εκ μέρους του Άρη την πρόταση στον ατζέντη του Βέλεθ, σε μια συνάντηση που έγινε σε καλό κλίμα και πλέον η πλευρά του Ισπανού ποδοσφαιριστή είναι αυτή που έχει τον λόγο…

Τυπικά, μέχρι το καλοκαίρι είναι η συνεργασία του Άρη με τον Μίχαελ Ένινγκ, όμως η δουλειά του Γερμανού έχει μέχρι στιγμής ικανοποιήσει απόλυτα, τους Άγγελο Χαριστέα και Θοδωρή Καρυπίδη.

Εφόσον, ο 54χρονος προπονητής παραμείνει στο τιμόνι του Άρη και την επόμενη σεζόν, θεωρείται σχεδόν βέβαιο, πως θα εισηγηθεί την διατήρηση της ίδιας αμυντικής γραμμής, με κάποιες προσθήκες φυσικά.

Άλλωστε, τα αποτελέσματα δείχνουν πως είναι μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα και ο ίδιος είναι ικανοποιημένος από την βελτίωσή της.

Ο Λίντσεϊ Ροζ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ο Δεληζήσης μέχρι το καλοκαίρι του 2021, με τα συμβόλαια των Χουλιάν Κουέστα, Μιχάι Κόρχουτ και Φραν Βέλεθ να ολοκληρώνονται σε λίγους μήνες, γι αυτό και είναι σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με την ΠΑΕ Άρης.

Οι πέντε τους είναι αυτοί που… σηκώνουν στις πλάτες τους το βάρος της άμυνας το τελευταίο διάστημα, καθώς αγωνίζονται συνεχώς.

Φυσικά και χρειάζεται ενίσχυση η άμυνα. Τόσο στις θέσεις των μπακ, όσο και μία ακόμα εναλλακτική επιλογή στα στόπερ, εκεί όπου λείπει ένας ακόμα αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός. Όλα αυτά όμως θα δρομολογηθούν όσο θα πλησιάζει το καλοκαίρι…

 

To Top