Χωρίς κατηγορία

Εξάντλησε τα περιθώρια… Και τώρα στροφή στην αγορά των ελεύθερων

Η μεταγραφική περίοδος της περιόδου 2012-13 ολοκληρώθηκε στις 8 το βράδυ της 31ης Αυγούστου. Ο Άρης προσπάθησε να πάρει επιθετικό την τελευταία μέρα του καλοκαιρίού. Δεν τα κατάφερε. Πλέον το μοναδικό παράθυρο είναι στην περίοδο μεταγραφών ελεύθερων παικτών.

Ο Αρης κυνήγησε να κλείσει τον επιθετικό που θα ενίσχυε την κιτρινόμαυρη επίθεση. Εξάντλησε όλα τα περιθώρια μέχρι τις 8μ.μ.

Στην Αλκμήνης κατέληξαν τις τελευταίες μέρες σε τέσσερις περιπτώσεις παικτών. Τα ονόματα των τριών είχαν ήδη γίνει γνωστά. Ο Βραζιλιάνος Άλαν Κάρντεκ, ο Αλβανός Χαμντί Σαλίχι και ο Πορτογάλος Γιαζάλντε Γκόμεζ Πίντο.

Ο τελευταίος είχε σημαντικό προβάδισμα, ενώ στην πορεία προέκυψε και νέα εναλλακτική λύση στην λίστα των κίτρινων (Ισπανία ή Ολλανδία), η οποία εξετάστηκε από τους ανθρώπους του Άρη.

Τελικά για διάφορους λόγους ο Άρης δεν κατάφερε να αποσπάσει το “ναι” κάποιων από τους παίκτες που είχε καταλήξει. Η επόμενη κίνηση είναι να στραφεί στην αγορά παικτών οι οποίοι είναι ελεύθεροι.

Ο Μάκης Κατσαβάκης το είπε άλλωστε στη συνέντευξη τύπου: «Μάλλον θα πάμε μέχρι 15 Σεπτεμβρίου τους παίκτες που είναι ελεύθεροι, κάναμε προσπάθειες για παίκτες, αλλά δεν είναι μόνο στο χέρι μας. Αντιλαμβάνεστε και τι ακούν. Γι αυτό λέγαμε να πάμε σε λύσεις από το εσωτερικό. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο ήρεμοι και να κάνουμε την καλύτερη επιλογή, θα χρειαστούμε τη λύση του εύκολου γκολ…».

Τώρα οι κίτρινοι στρέφονται σε συγκεκριμένη αγορά. Υπάρχουν καλές περιπτώσεις, θα εξεταστούν και θα γίνουν οι οριστικές κινήσεις.

Αυτό δεν αλλάζει κάτι σε ότι αφορά τη σημασία της συμπαράστασης του κόσμου. Αυτή είναι πολύτιμη, αρχής γενομένης του αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ.

To Top