«Εξάρα» οι γυναίκες!

Το «6 στα 6» έκαναν οι γυναίκες του Άρη, που ξεπέρασαν νικηφόρα και το εμπόδιο του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και μάλιστα με το επιβλητικό 6-1!

Οι «κίτρινες» του Ηλία Σαλαμανή παρέμειναν έτσι σε θέση… οδηγού της βαθμολογίας του ομίλου του βορρά, έχοντας βάλει για τα καλά πλώρη για την επιστροφή τους στα μεγάλα σαλόνια.

Όπως αναφέρεται στο ariswomenfootball.blogspot.gr:

«Ο Αγρ. Αστέρας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αιφνιδίασε τον Άρη, κάνοντας το 0-1 στο 10′ με την Σπυριδωνίδου και έχοντας ακόμα ένα σουτ μέχρι το 15′.

Οι κίτρινες μετά την ψυχρολουσία του 0-1 έδειχναν νευρικές στον τρόπο του παιχνιδιού τους ,αλλά σταδιακά βελτιώθηκαν και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 25′ με σουτ της Κολλήγα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή.

Ο Άρης πήρε μπρος για τα καλά μετά την ισοφάριση και άρχισε να κάνει το γνωστό του παιχνίδι.

Στο 32′ η Παράσχου έκανε το 2-1 και την ανατροπή και στο 40′ η Κηπουρού πέτυχε το 3-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Με το σκορ 3-1 υπέρ τους, τα κορίτσια του Άρη μπήκαν με άλλον αέρα στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 48′ η Γρηγοριάδου πέτυχε το 4-1, με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ της Κηπουρού.

Το 5-1 ήρθε στο 68′ με εκπληκτικό σουτ της  Βαμπούλα και το σκορ έκλεισε στο 85′, με την Παράσχου να κάνει το 6-1 για τις κίτρινες.

Άρης (Σαλαμανής): Ψάλτη, Κηπουρού, Χουτουριάδου(76′ Κεχαγιά), Γρηγοριάδου(86′ Γκόγκα), Χυτούδη(83′ Βουτσά), Κολλήγα(65’Σαμιωτάκη), Μαντατζή, Πασπάλη, Κώττα, Παράσχου, Βαμπούλα».

To Top