«Εξάρα» στη Σπέτσια η Λάτσιο, ισόπαλες Αταλάντα με Μπολόνια

Άνετα επικράτησε της Σπέτσια η Λάτσιο, η οποία νίκησε με σκορ 6-1, ενώ η Αταλάντα έμεινε στο 0-0 με την Μπολόνια.

Το 2Χ2 στο φετινό πρωτάθλημα έκανε η Λάτσιο, η οποία έριξε «εξάρα» στη Σπέτσια (6-1), έχοντας τον Τσίρο Ιμόμπιλε σε πολύ καλό απόγευμα.

Η Σπέτσια ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, με τον Βέρντε να κάνει το 1-0 στο 4ο, ωστόσο η ομάδα της Ρώμης αντέδρασε κατευθείαν ισοφαρίζοντας μόλις στο 5ο λεπτό με τον Ιμόμπιλε, ενώ στο 15΄ ο Ιταλός στράικερ σκόραρε ξανά για το 2-1. Μάλιστα, λίγο πριν το ημίχρονο, o 31χρονος επιθετικός βρήκε και τρίτη φορά δίχτυα, κάνοντας χατ-τρικ, ενώ λίγο νωρίτερα δεν είχε καταφέρει να σκοράρει με πέναλτι.

Στο δεύτερο μέρος η Λάτσιο συνέχισε να πιέζει, με τον Άντερσον να κάνει το 4-1 στο 47ο λεπτό και τον Χισάι να σκοράρει το 5ο τέρμα της Λάτσιο στο 70ο λεπτό. Τέλος, το τελικό 6-1 διαμόρφωσε στο 85′ ο Λουίς Αλμπέρτο.

Την ίδια ώρα η Αταλάντα φιλοξενούσε την Μπολόνια, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) και να παίρνουν από ένα βαθμό. Όσον αφορά το ματς, η ομάδα του Γκασπερίνι ήταν καλύτερη, ολοκληρώνοντας το ματς με 20 τελικές, από τις οποίες ωστόσο μόνο οι 3 ήταν στον στόχο.

To Top