ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Εξάρα» στον Ηρακλή, που «καλοβλέπει» την μισή ομάδα του Άρη!

Είναι κρίμα κι άδικο να αφήνονται οι ακαδημίες του Άρη στο έλεος της τύχης τους!

Η Κ16 του Άρη, με προπονητή τον Μανώλη Ιωαννίδη, τερμάτισε πρώτη και αήττητη στην αντίστοιχη κατηγορία της ΕΠΣΜ και μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της δίνει φιλικούς αγώνες, προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση.

Στο περιθώριο των αναμετρήσεων, αντιμετώπισε και τον Ηρακλή τον οποίο «σκόρπισε» με 1-6 στη Μίκρα, με το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους να σημειώνεται στις καθυστερήσεις.

Οι σκόρερQ Κυριακιδης 2, Δουσδαμπανης 1, Παπαργυρης 2, Κοιλανητης 1.

Αυτό που εντυπωσιάζει δεν είναι το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, αλλά οι αντιδράσεις των γονέων των παικτών του Ηρακλή μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αγανακτισμένοι και ταυτόχρονα… εντυπωσιασμένοι από την απόδοση των παικτών του Μανώλη Ιωαννίδη, παραπονέθηκαν στους ιθύνοντες των ακαδημιών του Ηρακλή για την δουλειά που γίνεται, απαιτώντας αλλαγές.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι αρκετοί παίκτες του Άρη παρά την επιθυμία τους να παραμείνουν επιλέγουν να δοκιμάζονται σε άλλες ομάδες προκειμένου να βρουν καλύτερες συνθήκες, ενώ και ο Ηρακλής συγκεκριμένα μόνο αδιάφορος δεν είναι, καθώς «καλοβλέπει» πολλούς νεαρούς παίκτες του Άρη τους οποίους πλησίασε και τους ζήτησε να δοκιμαστούν…

To Top