ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους σε Παπαδόπουλο πριν το ματς με τον Άρη

Την εμπιστοσύνη τους στην δουλειά του Νίκου Παπαδόπουλου, εξέφρασαν οι μέτοχοι του ΟΦΗ, ζητώντας παράλληλα την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας και την νέα σεζόν.

Αυτό ήταν το συμπέρασμα από την σύσκεψη των μετόχων της ΠΑΕ, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (08/05) στο ξενοδοχείο Galaxy, παρουσία και του ίδιου του προπονητή της ομάδας.

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ, αφού ξεκαθάρισαν στον προπονητή της ομάδας πως θέλουν την παραμονή του και την νέα σεζόν, του ζήτησαν ένα χρονικό περιθώριο, πριν την λήξη της σεζόν, για να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για να καλύψουν τις επιθυμίες του σε θέματα ρόστερ, μπάτζετ και βελτίωσης των προπονητικών εγκαταστάσεων της ομάδας στο «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο».

Από την πλευρά του, ο Παπαδόπουλος εξέφρασε και αυτός την επιθυμία του να παραμείνει στην θέση του, με στόχο την οργάνωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα και φυσικά την  άνοδο στην Super League.

Ένα ακόμα θέμα που έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων, ήταν τα αγωνιστικά και οικονομικά θέματα της ομάδας, με τους μετόχους της ΠΑΕ να εκφράζουν την πρόθεση τους να συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα και την νέα σεζόν ώστε ο ΟΦΗ να παραμείνει αξιόπιστος σε όλα τα επίπεδα.

To Top