ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εξίσου σημαντικά και τα δύο ματς, λίγες αλλαγές από Παντελίδη…

Αν μπουν στη ζυγαριά κανένα από τα δύο δεν θα υπερισχύει του άλλου, καθώς έχουν την δική τους ιδιαίτερη σημασία για το μέλλον του Άρη την φετινή σεζόν.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Στο Ηράκλειο την Πέμπτη, ο Άρης παίζει την  πρόκρισή του στους “16” του Κυπέλλου, αλλά και την πρωτιά στον όμιλο που θα του δώσει την δυνατότητα μίας καλύτερης θεωρητικά κλήρωσης στην επόμενη φάση, με έναν πιο… αδύναμο αντίπαλο, απ΄ότι εάν τερματίσει δεύτερος πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Στην Ξάνθη την Κυριακή αντιμετωπίζει την ομάδα με την οποία αυτή τη στιγμή συγκατοικεί στην 7η θέση στη Σούπερ Λιγκ και η οποία έχει και αυτή βλέψεις για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Γίνεται αντιληπτό πως κανείς στον Άρη δεν γίνεται να ρίξει το βάρος σε ένα ματς, παρά μόνο χρονικά. Όλη η προσοχή δίνεται τώρα στον αγώνα με τον Εργοτέλη και εν συνεχεία θα δοθεί σε αυτό με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Σάββας Παντελίδης θα προχωρήσει σε λίγες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, προκειμένου να παρουσιάσει με το χαμηλότερο δυνατό ρίσκο, δύο ενδεκάδες που θα πάρουν τις νίκες και στα δύο ματς.

Από τη σημερινή προπόνηση θα υπάρχει καλύτερη εικόνα για τις πιθανές επιλογές του 53χρονου προπονητή στο αρχικό σχήμα του Άρη στο Παγκρήτιο.

To Top