ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εξαιρετικά σημαντική η διακοπή για τον Μάντζιο, για βελτίωση και προσαρμογή των νέων προσώπων!

Η διακοπή πρωταθλήματος που ακολουθεί έρχεται σε μία πολύ σημαντική για τον Άρη περίοδο, καθώς το τελευταίο διάστημα υπήρξαν πολλές αλλαγές στην ομάδα και χρειάζεται πάντα χρόνος για δουλειά και προσαρμογή.

Ο Άκης Μάντζιος, καθοδήγησε χθες τον Άρη σε μία πολύ δύσκολη και σημαντική νίκη, απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όμως η… αποστολή του για το επόμενο διάστημα είναι πολύ πιο απαιτητική.

Μέχρι οι “κιτρινόμαυροι” να υποδεχθούν τον Απόλλωνα Σμύρνης στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 5η αγωνιστική, μεσολαβούν αρκετές μέρες, στις οποίες θα υπάρξει σκληρή δουλειά.

Ένα χρονικό διάστημα ικανοποιητικό για να μπορέσει ο προπονητής του Άρη να δουλέψει στις αδυναμίες της ομάδας, να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τα προτερήματά της και φυσικά να καταφέρει να βάλει στο κλίμα τα νέα πρόσωπα.

Μέχρι στιγμής, εκτός του Ματέο Γκαρσία που έκανε δύο προπονήσεις και αγωνίστηκε χθες, οι Κάτσε, Σιαμπάνης, Μπεναλουάν και Σίλβα θα μπουν σταδιακά τις επόμενες μέρες. Και δεν αποκλείεται να υπάρξει και άλλο νέο πρόσωπο, καθώς σήμερα είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών, ενώ υπάρχει και η αγορά των ελεύθερων…

Επομένως, είναι θετικό για τον Άρη που αυτή η διακοπή του δίνει την δυνατότητα να το πετύχει, από το να είναι μπροστά του ένα ματς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα ξεκινήσουν την μίνι προετοιμασία τους την Τετάρτη, καθώς αποφασίστηκε χθες να τους δοθεί διήμερο ρεπό, για τις απαραίτητες “ανάσες”.

To Top