Εξαιρετική διαφήμιση για το Παγκόσμιο Κύπελλο (video)

Ο πρωταθλητής κόσμου με την εθνική Αργεντινής, Όσκαρ Ρουτζέρι, πρωταγωνιστεί σε μια καταπληκτική διαφήμιση με στόχο να μειωθεί η πίεση στην “αλμπισελέστε” για το Παγκόσμιο Κύπελλο. 

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

H Αργεντινή θα πάει στη Ρωσία με στόχο την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η πίεση, ωστόσο, που ασκείται στους παίκτες της “αλμπισελέστε” – ύστερα από τρεις χαμένους τελικούς (Μουντιάλ 2014 και Copa America 2015 και 2016) – είναι τεράστια.

Ο πρωταθλητής κόσμου με την εθνική ομάδα της “χώρας του τάνγκο” το 1986, Όσκαρ Ρουτζέρι, πρωταγωνιστεί στην καλύτερη διαφήμιση για την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση. Στο διάρκειας 1:37 διαφημιστικό video της αργεντίνικης μπύρας “Quilmes” προσπαθεί με χαρακτηριστικές ατάκες να μειώσει την πίεση του απαιτητικού κοινού προς τους συμπατριώτες του διεθνείς και να σφυρηλατήσει την ενότητα και τη συσπείρωση όλων των Αργεντινών.

“Υπάρχει μια παλιά συμφωνία, ανάμεσα σε παίκτες κι οπαδούς. Εμείς αφήνουμε τη ζωή μας στο γήπεδο, κι εσείς μας υποστηρίζετε από την εξέδρα”“κάποιες φορές ζητάμε από τους παίκτες πολλά πράγματα, να κάνουν τη ζωή μας χαρούμενη, να μας προστατέψουν από τη γρίπη, ζητούμε λιγότερα από το Θεό”, “χαλάσαμε πολλές συμφωνίες, ας μην χαλάσουμε κι αυτή” είναι μερικές από τις χαρακτηριστικές ατάκες του πρώην αμυντικού των Λανούς, Σαν Λορένσο, Ρεάλ, Αμέρικα, Ρίβερ και Μπόκα.

Απολαύστε το video με τη μετάφραση, απολαύστε τον τέλειο συνδυασμό σεναρίου, ήχου, εικόνας, ατμόσφαιρας, σκηνοθεσίας…

To Top