Εξαιρετική η παρουσία του Άρη στην πρώτη ημερίδα κλειστού στίβου

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του δημοτικού σταδίου Αμπελοκήπων και στο Κ3 του Καυτανζογλείου σταδίου η πρώτη ημερίδα κλειστού στίβου με τους αθλητές και αθλήτριες του Άρη να εμφανίζουν από νωρίς τον καλό τους εαυτό.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Συμπληρώνει ο ΑΣ Άρης: «Εκτός από τις σημαντικές διακρίσεις των Γιάννη Ρίζου, Ευαγγελίας Γαλένη και Αστέριου Νεοχωρίδη, πολύ καλή παρουσία είχαν και οι υπόλοιποι αθλητές του ΑΡΗ.

Στο άλμα επί κοντώ αγώνισμα ο Γιώργος Κατσαρέλης, αν και ανήκει στην κατηγορία Κ18, με επίδοση 4.10μ πήρε την τέταρτη θέση στην κατηγορία ανδρών.με πολλές ελπίδες διάκρισης για φέτος

Στα 60μ. Κ18 ο Αλέξανδρος Αλευρόπουλος αν και νέος αθλητής με επίδοση 8.90 έδειξε πώς το τού ανήκει.

Στο άλμα εις μήκος Γυναικών Η Σπυριδούλα Ναζίρη πήρε την τέταρτη θέση με επίδοση 11.80μ.

Στα 60μ Γυναικών η Άννα Μπάρτζου με επίδοση 8.05 και η Πηνελόπη Καράογλου με χρόνο 8.16 επίδοση που αποτελεί ισοφάριση ατομικού ρεκόρ έδειξαν ότι αρχή περιόδου βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Στα 60μ Κ18 Κοριτσιών η Άρτεμις Νεοχωρίτου με χρόνο 8.57 έδειξε ότι παρά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο μέσο της προετοιμασίας της, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Στα 60μ. Ανδρών ο Γιάννης Παπαγεωργίου με χρόνο 7.60 έδειξε ότι, αν και την περσινή χρονιά δεν προπονήθηκε καλά λόγω των εισαγωγικών εξετάσεών του, φέτος είναι έτοιμος για σημαντικές διακρίσεις.

Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΡΗ δίνει σήμερα Πέμπτη (06/02, 19:00) κρίσιμο αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο Αθηνών και το «Κλεάνθης Βικελίδης» αναμένεται… καυτό. Εν όψει της αποψινής αναμέτρησης, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας μας να συνεχίσουν να στηρίζουν τα κυλικεία του γηπέδου, όπως και τους χώρους εστίασης που στεγάζονται στο γήπεδο.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τα έσοδα από την εμπορική δραστηριότητα των ανωτέρω ενισχύουν το ταμείο του Α.Σ. ΑΡΗΣ, ενώ δεν πρέπει να παραβλέπεται ότι με την αγορά των προϊόντων, ενισχύουμε την προσπάθεια των ανθρώπων που στηρίζουν αυτό το εγχείρημα.

Ως εκ τούτου, οι φίλαθλοι του ΑΡΗ καλούνται να προμηθεύονται ό,τι επιθυμούν, αποκλειστικά από τα κυλικεία και τους χώρους εστίασης του «Κλεάνθης Βικελίδης». Μ’ αυτόν τον τρόπο, ενισχύουμε το σύλλογό μας, αλλά και τον τον προστατεύουμε από τυχόν επικίνδυνες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν από διαφόρων ειδών αντικείμενα, όπως παραδείγματος χάριν μπουκάλια, κουτιά αναψυκτικών κ.τ.λ.».

To Top