Εξαιρετική κίνηση από τον Super 3 Καστοριάς (photo)

Σε μία σπουδαία κίνηση προχωράει ο SUPER 3 Καστοριάς, ο οποίος δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, αλλά και την αλληλεγγύη του σε ανθρώπους, που έχουν ανάγκη, ενόψει των εορτών. Όπως ανακοίνωσε ο σύνδεσμος θα συγκεντρώσει τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα διατεθούν μέσω δομών Αλληλεγγύης.

Η ανακοίνωση:

“Η Αλληλεγγύη δεν είναι κάποια δράση που αφορά λίγους και προέρχεται από την ευαισθησία κάποιων.

Η Αλληλεγγύη είναι βασική προϋπόθεση για την ύπαρξη της κοινωνίας και προφανώς όταν δεν νοιάζεται ο βασικός υπεύθυνος το Κράτος…πρέπει να νοιάζεται η κοινωνία.

Μαθημένοι από την εφηβεία μας,να νοιαζόμαστε για τον διπλανό μας στα πούλμαν και στους συνδέσμους, επεκτείνουμε την Αλληλεγγύη σε όσους και όσες την χρειάζονται.

Προφανώς δεν αρκεί αυτό να συμβαίνει στις μέρες των γιορτών, όμως όλοι-όλες αντιλαμβανόμαστε πως ειδικά αυτή την περίοδο,γίνεται ακόμη χειρότερο το συναίσθημα να μην έχεις τα βασικά και πολύ περισσότερο να μην μπορείς να τα προσφέρεις στα παιδιά σου.

Για τους παραπάνω λόγους ο SUPER-3 Καστοριάς θα συγκεντρώσει τρόφιμα μακράς διαρκείας,τα οποία θα διατεθούν μέσω δομών Αλληλεγγύης της Αυτοδιοίκησης

Υ.Γ Η συγκέντρωση των αγαθών θα γίνεται στα γραφεία μας Ομήρου 2 στο Άργος Ορεστικό απογευματινές ώρες.

Επίσης μπορείτε να στείλετε στην επίσημη σελίδα του συνδέσμου για καλύτερη συνεννόηση”.

To Top