«Εξαιρετική ομάδα ο Αρης, φοβερή η έδρα του»

Η αντίπαλος του Αρη στα προκριματικά του Europa League, ΑΕ Λεμεσού, κάνει προετοιμασία στην Βουλγαρία όπου και θα παραμείνει μέχρι το παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους».

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Στο balla.com.cy μίλησε ο βοηθός του Ντούσαν Κέρκεζ, Χρήστος Παντελή, για όσα συμβαίνουν στην προετοιμασία της κυπριακής ομάδας, τις μεταγραφές, τον Αρη ενώ χαρακτήρισε φοβερή έδρα το «Κλ.Βικελίδης».

Μεταξύ άλλων όσα δήλωσε:

Οι εντυπώσεις από τις δύο μεταγραφές:

«Είμαστε ευχαριστημένοι, προσαρμόζονται πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε, με τους ποδοσφαιριστές που υπήρχαν στην ομάδα να τους υποδέχονται θερμά και να τους βοηθούν στην προσαρμογή τους».

Θα γίνουν άλλες κινήσεις;

«Είναι ξεκάθαρο, δε θα γίνουν άλλες μεταγραφές».

Με τα τωρινά δεδομένα, θα υπάρξουν απουσίες κόντρα στον Άρη;

«Η προετοιμασία κυλά ομαλά, σημειώθηκαν κάποιοι μικροτραυματισμοί με τους Ιβάν Κάρλος και Μαρκόσκι, αλλά κανένας δεν εμπνέει κάποια ανησυχία. Ας ελπίσουμε πως θα έχουμε τη τύχη με το μέρος μας, και να συνεχίσουμε έτσι».

Ένα σχόλιο για τον Άρη:

«Είναι εξαιρετική ομάδα, οργανωμένη και βελτιώνεται συνεχώς με τον κ. Παντελίδη στον πάγκο. Ο Άρης έχει πραγματοποιήσει δυνατές προσθήκες και πηγαίνει για να πρωταγωνιστήσει στην Super League. Εμείς γνωρίζομαι ότι θα δοκιμαστούμε σε μία φοβερή έδρα, αλλά θα παίξουμε για την πρόκριση. Η αλήθεια είναι πως σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι, θέλουμε να προχωρήσουμε στο Europa League».

Οι στόχοι για τις εγχώριες διοργανώσεις;

«Θα τους θέσει ο προπονητής μετά τους ευρωπαϊκούς αγώνες, τώρα κάνουμε όσο καλύτερη δουλειά μπορούμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση»

To Top