“Εξαιρετική περίπτωση ο Καλαϊτζίδης – Αβάσιμο και με ασάφειες το σχέδιο της διοίκησης”!

Επικριτικός, στους περισσότερους άξονες της συνέντευξης τύπου της διοίκησης Στεφανίδη, εμφανίστηκε ο συνεργάτης του Γιώργου Γαλανού, Περικλής Τράιος.

Eπεσήμανε και την αναγκαιότητα λήψης άμεσων αποφάσεων για τον Άρη, ούτως ώστε να μην ξεπεραστούν κρίσιμες ημερομηνίες, που «εξασφαλίζουν» το ελάχιστο δυνατό για την ομάδα, δηλαδή τη συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

«Παρακολούθησα με πολύ μεγάλη προσοχή τη συνέντευξη Τύπου αλλά οφείλω να ομολογήσω πως δεν άκουσα τίποτα καινούριο. Πέραν φυσικά της παρουσίασης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ενός πολύ καλού και χρήσιμου προπονητή, που ανεξάρτητα με το που θα αγωνιστεί ο Άρης, αποτελεί εξαιρετική περίπτωση» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Περικλής Τράιος, πέρασε στα επιμέρους της συνέντευξης της διοίκησης Στεφανίδη, επισημαίνοντας: «Ασφαλώς και δική μας ευχή είναι να μείνει η ομάδα στη Β’ Εθνική. Δεν γίναμε όμως σοφότεροι σήμερα, αναφορικά με το πώς θα γίνει αυτό. Υπάρχουν τεράστιες ασάφειες στο 106ια, που δεν διευκρινίστηκαν. Πως για παράδειγμα ο Άρης θα αδειοδοτηθεί τη νέα χρονιά και δεν θα έχει προβλήματα κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως ούτε ο Μελισσανίδης, ούτε η ΑΕΚ, το επέλεξαν. Καλώς ή κακώς, επιτέλους στον Άρη, πρέπει να απαλλαγούμε από την επιπολαιότητα. Ο Άρης, πρέπει να αλλάξει νοοτροπία και να αντιμετωπίσει την κατάσταση με ρεαλισμό».

Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του και επιχειρηματολογώντας υπέρ της πρότασης για τη Γ’ Εθνική, προσέθεσε: «Είναι σημαντικό να ζυγίσουμε όλα τα δεδομένα προτού καταλήξουμε σε μια απόφαση. Αυτή τη στιγμή όμως, η μία και μοναδική πρόταση που υπάρχει, είναι αυτή του Γαλανού. Πρόταση, που δυστυχώς αντιμετωπίζεται με πολύ συγκεκριμένα άσχημο τρόπο παρότι είναι ο μόνος που δήλωσε ότι βάζει ένα συγκεκριμένο ποσό για το σενάριο της Γ’ Εθνικής και με στόχο την άνοδο του Άρη στη Σούπερ Λίγκα το 2016.

Ας υποθέσουμε πως επιλέγεται από τον σύλλογο η εκκαθάριση και συμμετοχή στη Γ’ Εθνική. Ποιος είπε ότι εκεί δεν χρειάζονται κεφάλαια; Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Ο κόσμος χρειάζεται σχέδιο και όραμα, μια ρεαλιστική επανεκκίνηση του Άρη σε όλα τα επίπεδα.

Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, το χρονικό όριο της πρότασης Γαλανού πλέον τοποθετείται στη γενική συνέλευση των μετόχων στις 30 Ιουνίου. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ…».

To Top