Εξαντλήθηκαν τα πρώτα 1.600 εισιτήρια! Συνεχόμενο ωράριο σήμερα το ARIS MOBILE

Ο κιτρινόμαυρος πυρετός ανεβαίνει. Τα πρώτα 1.600 εισιτήρια έχουν εξαντληθεί! Συνεχόμενο ωράριο στο ARIS MOBILE για την εξυπηρέτηση του κόσμου.

Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι: “λόγω της τεράστιας ζήτησης που παρουσιάζουν τα εισιτήρια του αγώνα της Δευτέρας στη Βέροια, το ARIS MOBILE θα λειτουργήσει σήμερα (01/03) με συνεχόμενο ωράριο (10:00-21:00)”!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η κίτρινη ΠΑΕ η απόφαση αυτή πάρθηκε: “προκειμένου να εξυπηρετήσει τον κόσμο της ομάδας μας, που θα ταξιδεύσει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Επίσης η ΠΑΕ ΑΡΗΣ κάνει γνωστό ότι τα πρώτα 1.600 εισιτήρια που παρέλαβε χθες το μεσημέρι μετά την καθιερωμένη σύσκεψη έχουν εξαντληθεί και μέχρι το μεσημέρι αναμένονται και τα υπόλοιπα.

Να θυμίσουμε ότι τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και είναι στις θύρες 5 και 6 του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας”.

Άλλωστε το αναφέραμε από την πρώτη στιγμή. Το γήπεδο της Βέροιας είναι πολύ μικρό για να χωρέσει τον κόσμο του Άρη, αλλά και τα 4.000 εισιτήρια πολύ λίγα. Τη Δευτέρα η εθνική οδός Θεσσαλονίκη-Βέροια θα κιτρινίσει προκειμένου οι φίλαθλοι του Άρη να δώσουν τη μάχη της επιβίωσης μαζί με την ομάδα. Θα γράψουν χιλιόμετρα και θα κάνουν πράξη το «Όπου και να πας θα ‘μαι εκεί…».

To Top