Εξαντλούν τα περιθώρια με Χαριστέα – Εναλλακτική λύση το… εξωτερικό!

Ο Άγγελος Χαριστέας δεν έχει δώσει μέχρι αύτη την ώρα καμία απάντηση στην διοίκηση της ΠΑΕ για την πρόταση που έχει στα χέρια του από προχθές. Είχε ζητήσει κάποια 24ωρα για να σκεφτεί και να αποφασίσει. Οι άνθρωποι της διοίκησης θα εξαντλήσουν κάθε χρονικό περιθώριο που υπάρχει για να περιμένουν τον 32χρονο επιθετικό και είναι έτοιμοι να αναζητήσουν λύσεις από το εξωτερικό.

Στην ΠΑΕ περίμεναν χθες την απάντηση του Χαριστέα. Δεν ήρθε αυτή. Ο χρόνος πιέζει, γιατί οι παίκτες άνω των 24 ετών πρέπει να προλάβουν να προετοιμαστούν με την υπόλοιπη ομάδα, να χρησιμοποιηθούν και στα φιλικά, για να μονταριστεί όπως πρέπει το σύνολο από τον Μάκη Κατσαβάκη.

Υπό αυτό το σκεπτικό, θα εξαντλήσουν κάθε χρονικό περιθώριο για τον Χαριστέα. ,Εφόσον το θέμα Χαριστέα δεν κλείσει θετικά για τους κίτρινους, τότε θα στραφούν σε άλλες λύσεις. Είναι γεγονός ότι είναι αποφασισμένοι να κινηθούν προς την αγορά του εξωτερικού, (παράλληλα με όποιες άλλες λύσεις έχουν… προκρίνει) μετά από μια προεργασία που έχει γίνει,ήδη, στο μεταγραφικό κομμάτι.

 

To Top