Εξαντλούν όλα τα περιθώρια για μεταγραφή – Πρώτος στόχος ο Σαρρής

Η μεταγραφική περίοδος εκπνέει στις 8 το βράδυ της Πέμπτης. Ο Άρης θα κάνει τις τελευταίες προσπάθειες για να ενισχυθεί στη θέση του κεντρικού αμυντικού, παρά την πίεση του χρόνου και τις περιορισμένες επιλογές. 

Τα ορατά αμυντικά κενά έχουν οδηγήσει στην απόφαση να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Από την περασμένη  βδομάδα, όπως ανέφερε σε άλλο ρεπορτάζ το PRESSARIS προέκυψε ξανά στο προσκήνιο την περίπτωση του Γιώργου Σαρρή. Ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα έχοντας δυσκολίες με την αδειοδότηση και γενικότερα με την λειτουργία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Θα γίνει κάθε προσπάθεια, ώστε να καταφέρει στο τέλος ο Άρης να αποκτήσει τον νεαρό αμυντικό, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Εκτός των άλλων, οι κίτρινοι κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμα νεαρού ποδοσφαιριστή. Η συγκεκριμένη περίπτωση απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και για τον λόγο αυτό λειτουργούν με μυστικότητα και προσεγμένα βήματα.

Ο χρόνος είναι “αντίπαλος”, όπως και οι εξελίξεις στο θέμα προπονητή. Όμως οι προθέσεις είναι σαφείς: να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια.

To Top