ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εξετάζει περιπτώσεις και από την ελληνική αγορά ο Χαριστέας

Ο Άγγελος Χαριστέας είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη για την επόμενη σεζόν κι ας υπάρχουν ακόμα σημαντικά ανοιχτά ζητήματα, όπως η ολοκλήρωση της σεζόν, αλλά κυρίως το θέμα που ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα, το μεταγραφικό ban της FIFA.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Ο αθλητικός διευθυντής των “κιτρινόμαυρων”, έχει ήδη φτιάξει μία λίστα με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας για το ερχόμενο καλοκαίρι, συνυπολογίζοντας τα οικονομικά “μπορώ” του συλλόγου για το νέο ρόστερ.

Και αυτή αποτελείται με ποδοσφαιριστές που είτε θα λογίζονται ως βασικοί και αναλόγως θα αμείβονται, είτε θα έχουν ένα πιο συμπληρωματικό ρόλο στην ομάδα.

Στο δεύτερο σκέλος, η αναζήτηση επικεντρώνεται κυρίως στην ελληνική αγορά, καθώς τα “ακριβά” συμβόλαια της ομάδας θα πάνε σε παίκτες κυρίως από το εξωτερικό, για τους οποίους υπάρχει η εκτίμηση πως θα κάνουν και την διαφορά.

Όσον αφορά την εγχώρια αγορά, ο Άγγελος Χαριστέας έχει “λοκάρει” μερικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να είναι πολύ χρήσιμοι στο νέο ρόστερ του Άρη, δίνοντας σημαντικές βοήθειες.

Ποδοσφαιριστές οι περισσότεροι νέοι σε ηλικία πάνω στους οποίους θα μπορέσει να στηριχθεί ο Χαριστέας και ενδεχομένως να τους κοιτάξει ως μία “επένδυση” και για το άμεσο μέλλον.

To Top