Εξετάζει προσφυγή στο Διαιτητικό o Ολυμπιακός για την επανέναρξη της Σούπερ λίγκας

Ο Ολυμπιακός ήταν μια από τις τρεις ΠΑΕ μαζί με τον Άρη που μειοψήφησαν διαφωνώντας με την απόφαση της Σούπερ λίγκας να οριστεί η αναβληθείσα 15η αγωνιστική στις 12,13 και 14/1, αντί της 16ης και υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να διεξαχθεί εμβόλιμα, όπως προβλέπεται από τον ΚΑΠ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αφού το αποτέλεσμα στον συνεταιρισμό ήταν αρνητικό στην ΠΑΕ υπάρχουν σκέψεις για προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Οι Πειραιώτες απέφυγαν να αντιδράσουν επίσημα, ωστόσο υπάρχουν συζητήσεις για το πώς πρέπει να κινηθούν.

Η σκέψη είναι να προσβληθεί π απόφαση ενώπιον του Διαιτητικού της ΕΠΟ, στο οποίο μπορεί να προσβληθεί η απόφαση της Λίγκας.

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση του Άρη να ψηφίσει υπέρ του να είναι εμβόλιμη αγωνιστική η 15η αγωνιστική λήφθηκε με γνώμονα καθαρά αγωνιστικούς λόγους.

Οι “κιτρινόμαυροι” ήθελαν στην επανέναρξη του πρωταθλήματος να παίξουν εντός έδρας με την Λαμία και όχι να δώσουν την εξ΄αναβολής 15η αγωνιστική, όπου θα έπρεπε να ταξιδέψουν στα Πηγάδια για να αντιμετωπίσουν την Ξάνθη. Τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα έχουν επηρεάσει την ομάδα, γι αυτό και οι ιθύνοντές της θεωρούν πως θα μπορούσαν να διαχειριστούν καλύτερα ένα εντός έδρας ματς, όπως διαρρέεται από την Αλκμήνης.

To Top