ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εξετάζει την περίπτωση Λιθουαΐν ο Άρης, είναι σε επαφές με τον Ισπανό γκολκίπερ…

Η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Άρη ενόψει Ιανουαρίου δεν αποκλείεται να γίνει στη θέση του τερματοφύλακα, με τον Ισπανό Ραούλ Λιθουαΐν να είναι ψηλά στη λίστα των “κιτρινόμαυρων”.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο 28χρονος πορτιέρε, ύψους 1.88, δεν έχει ομάδα αυτή την περίοδο, καθώς έμεινε ελεύθερος τον Αύγουστο από την Αλκορκόν, γεγονός που κάνει πιο εύκολες τις συζητήσεις του Άρη με τον ποδοσφαιριστή.

Η περίπτωσή του έχει προταθεί στους “κιτρινόμαυρους” εδώ και καιρό και από την αρχή έκανε το “κλικ”, παρότι δεν προχώρησε, καθώς είχε παρατηρηθεί διαφορά στο οικονομικό σκέλος.

Ο Ίβηρας γκολκίπερ θέλει να παίξει μακριά από την πατρίδα του, να δοκιμάσει εκτός Ισπανίας και ο Άρης είναι για τον ίδιο ιδανική επιλογή καθώς τον ίδιο δρόμο έχουν ακολουθήσει και άλλοι συμπατριώτες του, γεγονός για το οποίο είναι καλά ενήμερος.

Έγινε γνωστός με την Λας Πάλμας, την φανέλα της οποίας φόρεσε 76 φορές, συνδέοντας το όνομά του με καλές στιγμές του συλλόγου.

Οι δυο πλευρές είναι σε επικοινωνία, με τον Άρη να εξετάζει ενδελεχώς την περίπτωσή του, για να είναι βέβαιος πριν καταθέσει επίσημη πρόταση.

Οι “κιτρινόμαυροι” προσπαθούν να έχουν stand by τον Iσπανό, καθώς υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις τερματοφυλάκων που εξετάζουν ενόψει Ιανουαρίου.

 

 

To Top