«Εξετάζει την περίπτωση του Τζέραρντ η Παρί Σεν Ζερμέν»

Την περίπτωση του Στίβεν Τζέραρντ εξετάζει για την άκρη του πάγκου της η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου κάνουν δεύτερες σκέψεις, για το εάν ο Κριστόφ Γκαλτιέ είναι ο ιδανικός για τον συγκεκριμένο ρόλο. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ, το όνομα του πρώην προπονητή των Ρέιντζερς και Άστον Βίλα, μεταξύ άλλων, έχει πέσει στο τραπέζι και εξετάζεται το ενδεχόμενο απόκτησής του, σε περίπτωση που απομακρυνθεί ο νυν τεχνικός της ομάδας. 

Και όλα αυτά γιατί, οι Παριζιάνοι δεν έχουν και την καλύτερη παρουσία τη φετινή σεζόν, παρά το γεγονός πως βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα Γαλλίας. Είναι σαφές πως ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Νασέρ Αλ Κελαϊφί στοχεύει στην κατάκτηση του Champions League, με το σύνολο του Γκαλτιέ να βρίσκεται ακόμη μία φορά από τον Φεβρουάριο στα «σχοινιά», μετά την ήττα στο παιχνίδι με την Μπάγερν (0-1), για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. 

Για τον λόγο αυτό, ο Τζέραρντ είναι ένας εκ των βασικών υποψηφίων, μιας και θεωρούν πως έχει τα ηγετικά χαρακτηριστικά για να διαχειριστεί τους αστέρες που διαθέτουν στο ρόστερ, ενώ δεν αποκλείεται να κινηθούν και για τον Τόμας Τούχελ, ο οποίος έχει προϋπηρεσία στο τιμόνι της ομάδας, μιας και βρισκόταν σε αυτή από το 2018 έως το 2020.

To Top