Σύμφωνα με τον basketnews ο Πάτι Μιλς εξετάζει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Euroleague, με τον Αυστραλό γκαρντ να προτείνεται σε αρκετές ομάδες της διοργάνωσεις.
Την προοπτική του αγωνιστεί για πρώτη φορά στην EuroLeague εξετάζει ο Πάτι Μιλς, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει BasketNews. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι μάνατζερ του παίκτη έχουν κάνει κρούση σε αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, προτείνοντας τον 37χρονο Αυστραλό γκαρντ.
Ο Μιλς έχει αγωνιστεί 16 σεζόν στο NBA, μετρώντας 8.7 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ σε 921 αγώνες κανονικών περιόδων.
Ο Μιλς, που εργάζεται ως GM στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του Πανεπιστημίου της Χαβάης, θέλει να επιστρέψει στη δράση μετά από 29 ματς που έπαιξε τη 2024/25 με τους Τζαζ και τους Κλίπερς.



