ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εξετάζεται από τον Άρη ο Ολλανδός Έκτορ Χέβελ για το κέντρο

Πέρσι είχε απασχολήσει τον Άρη και συζητήθηκε η περίπτωσή του για δανεισμό από την ΑΕΚ Λάρνακας. Φέτος ο Ολλανδός μέσος Έκτορ Χέβελ προτάθηκε στους κίτρινους ως ελεύθερος και ο Μίχαελ Ένινγκ τον εξετάζει.

Ο Χέβελ είναι γεννημένος στις 15 Μαΐου 1996, έχει ύψος 1,71 και αγωνίζεται στις θέσεις 8-10. Ο 23χρονος μέσος (με περισσότερα επιθετικά στοιχεία στο παιχνίδι του) έχει χριστεί δύο φορές διεθνής με την U20 της Ολλανδίας, ενώ διαθέτει και ισπανική υπηκοότητα.

Η ΑΕΚ Λάρνακας τον είχε αποκτήσει το 2017 από την Ντε Χάαγκ, από την ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Πέρσι με την ομάδα της Κύπρου ο Χέβελ έπαιξε και στα έξι παιχνίδια για τα προκριματικά του Europa League, έχοντας δύο γκολ και δύο ασίστ.

Φέτος ο Χέβελ αγωνίστηκε σε 23 αγώνες με την ΑΕΚ Λάρνακας, μετρώντας συνολικά 3 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Το όνομά του έχει ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό, καθώς τον είχε πάρει από τη Ντεν Χάαγκ στην ΑΕΚ Λάρνακας ο Ρόκα που φέτος ανέλαβε θέση τεχνικού διευθυντή στους πράσινους, ενώ έχει προταθεί και στην Ανόρθωση.

Οι απαιτήσεις του Ολλανδού είναι προσιτές για τα οικονομικά δεδομένα του Άρη.

To Top