Εξηγήσεις ο Κατίδης για την λάθος αντίδραση

Η «αλλαγή στην αλλαγή» που έγινε στον Γιώργο Κατίδη έφερε την αντίδραση του νεαρού ποδοσφαιριστή… Μόνο που αυτή ήταν σίγουρα λανθασμένη… Και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις θα δώσει εξηγήσεις για την κίνησή του αυτή.

Η απόφαση του Μανουέλ Μασάδο να αντικαταστήσει τον Κατίδη στο 90’ (είχε περάσει στο παιχνίδι στο 58’) δεν άρεσε στον νεαρό μέσο. Ο Πορτογάλος έκρινε ότι κρατώντας τον Γιαννιώτα στο παιχνίδι, θα μπορούσε να κερδίσει κάποια αντεπίθεση στα τελευταία λεπτά… Έτσι έκρινε σωστό, έτσι αποφάσισε.

Ο Κατίδης κατευθύνθηκε αργά προς την έξοδο, ενώ μόλις αποχώρησε και κατευθύνθηκε προς τον πάγκο ήταν σε έξαλλη κατάσταση και φάνηκε να θέλει να ζητήσει το λόγο από τον προπονητή του!

Με την παρέμβαση του Αγαπητού Αμπελά και των υπολοίπων ανθρώπων του Άρη στον πάγκο ηρέμησε, βέβαια, αλλά η εικόνα που είδαν όλοι δεν τιμάει κανέναν στους κίτρινους…

Τέτοιες αντιδράσεις και ενώ το αποτέλεσμα κρίνεται σε μια κλωστή, δεν βοηθάει την ομάδα…

Θεωρείται σίγουρο, ότι ο Κατίδης θα δώσει… εξηγήσεις στον Μασάδο και ενδεχομένως στη διοίκηση, προκειμένου να μην υπάρξουν ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον, τώρα που η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία των υποχρεώσεων της.

To Top