ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εξι χρυσά και έξι αργυρά για την πυγμαχία του Άρη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες πυγμαχίας που διοργάνωσε ο Α.Σ Αρης το Σάββατο 8 Απριλίου στην αίθουσα πυγμαχίας ¨Μιχαήλ Μπογδάνος ¨στο ¨Κλεάνθης Βικελιδης¨, με συμμέτοχη εννέα σωματείων και είκοσι οκτώ αθλητών και αθλητριών ,σε όλες τις κατηγορίες.

Όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης: “Το τμήμα πυγμαχίας του ΑΡΗ συμμετείχε με εννέα αθλητές και τρεις αθλήτριες ,οι οποίοι κατέκτησαν 6 χρυσά και 6 αργυρά μετάλλια. Αναλυτικά τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι  Κουλουρης Μανώλης στα 42 κιλά στην κατηγορία παμπαιδων , ο Πηλείδης Χρήστος στα 69 κιλά, ο Νακος Λεωνίδας στα 81 κιλά , ο Γκογκαλατσε Αλέξανδρος στα 75 κιλά ,ο Κομνηνοπουλος Γιώργος στα 81 κιλά ,στην κατηγορία ανδρών και η Μετσκα Παναγιώτα στα 54 κιλά στην κατηγορία των γυναικών.

Τα αργυρά μετάλλια κατέκτησαν οι Λαγιου Μαρία στα 64 κιλά , η Σιαπατη Αφροδίτη στα 54 κιλά στην κατηγορία των γυναικών , ο Καραβασιας Στάθης στα 69 κιλά , ο Μιχαλιός Γιώργος στα 75 κιλά , ο Γκροσου Βίκτωρας στα 91 κιλά και ο Προυσινουδης Δημήτρης στα 75 κιλά στην κατηγορία των ανδρών.

Οι παράγοντες του τμήματος πυγμαχίας θέλουν να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους του ΑΡΗ που με την παρουσία τους στήριξαν για άλλη μια φορά τους πυγμάχους μας,  αλλά και το φίλαθλο κοινό που γέμισε την αίθουσα .

To Top