ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εξομολόγηση καρδιάς από Χαβίτο: “Αν επέστρεφα στο καλοκαίρι του 2006, πάλι θα ερχόμουν στον Άρη με κλειστά μάτια”

Συχνά πυκνά ο Φρανσίσκο Χαβίτο κάνει αναφορές στον Άρη και στη Θεσσαλονίκη με ποσταρίσματά του στο facebook. Το ίδιο έπραξε για μια ακόμη φορά. Σε ανάρτησή του ανέφερε πως αν επέστρεφε το καλοκαίρι του 2006, θα ετοίμαζε βαλίτσες για τη Θεσσαλονίκη με κλειστά μάτια. Ο Χαβίτο ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες και σημαντικά γκολ (Σαραγόσα, Μαδρίτη κ.α.).

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Όταν αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στην Ισπανία ήταν ένα άτομο που μας συνάντησε στο ίδιο μέρος όπου είχαμε πάρει την απόφαση να πάμε στην Ελλάδα. Τότε που γνωρίζαμε ελάχιστα ή σχεδόν καθόλου για το ελληνικό ποδόσφαιρο . Κατά την άφιξή μας, όρθιος ακόμα, πριν καθίσουμε, μας ρώτησε: Αν γυρνούσαμε πίσω και σας ζητούσαν να επιστρέψετε στην Ελλάδα γνωρίζοντας όλα όσα γνωρίζετε τώρα και γνωρίζοντας όλα όσα έχετε περάσει… τι θα λέγατε;

Η γυναίκα μου και εγώ δεν κοιτάξαμε καν ο ένας τον άλλον και αμέσως απαντήσαμε: Θα φύγαμε ξανά.

Και πάλι σήμερα, λίγα χρόνια μετά, μου κάνουν ξανά την ίδια ερώτηση και η απάντησή μας παραμένει η ίδια.

Είμαστε όπως είμαστε χάρη σε αυτά που ζήσαμε, δεν θα μπορούσαμε να πούμε αν είμαστε καλύτεροι άνθρωποι ή όχι, αλλά είμαστε ξεκάθαροι ότι μάθαμε πολλά από την Ελλάδα, παρόλο που, γι’ αυτό, έπρεπε επίσης να πάμε μέσα από κακές στιγμές.

Αν επέστρεφα στο καλοκαίρι του 2006, θα ετοιμάζαμε τις βαλίτσες μας για Θεσσαλονίκη με κλειστά μάτια.

Έτσι είναι η ζωή. Τώρα είμαστε όπως είμαστε για όλο το δρόμο που περπατήσαμε πριν”.

To Top