ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Εξομολόγηση Μπάνκστον: “Ήταν το καλύτερο κάρφωμα της καριέρας μου, είμαι περήφανος”! (video)

Ο Κρις Μπάνκστον “πέταξε” με ένα φοβερό άλμα στον “ουρανό” του “Nick Galis Hall”, κάνοντας ένα ασύλληπτο κάρφωμα στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό, την περασμένη Κυριακή.

Ο Αμερικανός παίκτης των κιτρινόμαυρων παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ3 “The Game”, χαρακτηρίζοντας το συγκεκριμένο κάρφωμα το καλύτερο της καριέρας του.   

«Έχω κάνει κάποια εντυπωσιακά καρφώματα στο παρελθόν, όχι, όμως, κάτι τέτοιο. Αισθάνομαι ότι αυτό ήταν με διαφορά το καλύτερο!», τόνισε ο απόφοιτος του Νόρφολκ Στέιτλ.  

Η απήχηση που είχε το κάρφωμα στα ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και στα social media ήταν τεράστια, γεγονός που γέμισε με περηφάνια τον 24χρονο πάουερ φόργουορντ/σέντερ, αλλά και με ευγνωμοσύνη για τα μηνύματα, που δέχθηκε.  

«Όπως είπα, αυτό ήταν πιθανότατα το καλύτερο κάρφωμα της καριέρας μου και είμαι πραγματικά περήφανος, γι’ αυτό που έγινε από τους φιλάθλους στα social media, που ήθελαν να το δουν ξανά. Αυτός ήταν ο λόγος που κοινοποίησα όσες περισσότερες φορές μπορούσα κι εγώ τη συγκεκριμένη δημοσίευση, για να δείξω την ευγνωμοσύνη μου», επεσήμανε.  

Πώς βρέθηκε όμως μόνος απέναντι στο καλάθι του Παναθηναϊκού; Ο Μπάνκστον ανέλυσε τη φάση στην κάμερα της ΕΡΤ3. 

«Ο κόουτς σχεδίασε ένα σύστημα, ένα πολύ καλό σύστημα και λειτούργησε τέλεια. Μου είπε περίμενε τον παίκτη, που θα έρθει για το σκριν και πήγαινε προς το καλάθι. Ίσως να είσαι ελεύθερος, ίσως όχι και τελικά ήμουν ελεύθερος. Ήταν ένα απίστευτο κάρφωμα. Θα ήθελα να είναι αυτό το κάρφωμα της χρονιάς!».

Ο Αμερικανός παίκτης θα αγωνιστεί σε λίγες ώρες κόντρα στον ΠΑΟΚ και ανυπομονεί να ζήσει το πρώτο κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. 

«Έχω ακούσει πολλά γι’ αυτό το παιχνίδι (με τον ΠΑΟΚ).Την αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων. Κατά την άποψη μου είναι ένας ακόμη αγώνας. Θα το αντιμετωπίσω, όπως τα άλλα παιχνίδια. Το περιμένω με ανυπομονησία», ανέφερε.  

Οι πρώτες εντυπώσεις του Μπάνκστον από τον Άρη, τον κόσμο του και τη Θεσσαλονίκη είναι εξαιρετικές και θεωρεί ότι έκανε την καλύτερη επιλογή, ερχόμενος στους κιτρινόμαυρους. 

«Αυτό που έχω συναντήσει εδώ, έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα, η πόλη, οι φίλαθλοι, η ομάδα. Όλα είναι σε υψηλό επίπεδο και είναι κάτι, που λατρεύω. Ειλικρινά ήταν η σωστή επιλογή με τις παρούσες συνθήκες», κατέληξε.

 

 

To Top