Εξομολόγηση του Πρόμπιερζ: «Τι προπονητής είμαι…»

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ έζησε με ξεχωριστό τρόπο τη «μάχη της Κρήτης» και βίωσε την πρώτη νίκη του Άρη στο πρωτάθλημα από τη δική του πλευρά. Πέρα από αυτά που είπε επί ελληνικού εδάφους, ο Πολωνός… εξομολογήθηκε στους συμπατριώτες του, τα όσα έζησε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, δηλώνοντας ότι είναι προπονητής που δεν παρασύρεται ούτε από την ευφορία της νίκης, ούτε από την απογοήτευση της ήττας… 

Χαρακτηριστική η μίνι συνέντευξη που παραχώρησε στο “Super Express” και αναδημοσίευσε το “Eurosport”.

Αναλυτικά:

-Η Ελλάδα σας καλωσόρισε! Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ αγωνίστηκε με τον Άρη σε δυο αγώνες… Είναι αγχωτικό; Η αδρεναλίνη που προστίθεται, είναι κάτι φυσιολογικό; 

«Τουλάχιστον κάτι συμβαίνει… (γέλια). Αλλά σοβαρά, για μένα είναι μάλλον κάτι φυσιολογικό». 

– Πριν από αυτό το ματς ο Γιάτσεκ Γκμοχ είπε ότι σας περιμένει ένα πολύ δύσκολο έργο, γιατί στην Κρήτη παίζουν εξαιρετικά σκληρά. Και πράγματι, δεν ήταν εύκολα …

«Ήταν πολύ καυτό παιχνίδι με κάθε σεβασμό. Κάθε στιγμή κάτι συνέβαινε και στο τέλος του παιχνιδιού έγιναν γρήγορα πολλά και αποβλήθηκαν αρκετοί παίκτες στο γήπεδο. 
Πρώτον, ένας παίκτης μας πήρε μια κόκκινη κάρτα και παίζαμε 10 με 11… Στη συνέχεια, πήγε 10 στα 10, και τα τελευταία επτά λεπτά είχαμε εμείς το πλεονέκτημα γιατί αποβλήθηκε ένας ακόμη παίκτης του αντιπάλου. 
Είναι σημαντικό ότι ήταν ένας αγώνας με ένα ευτυχές τέλος. Έχουμε την πρώτη νίκη της σεζόν, αλλά δεν χρειάζεται να υπάρχει ενθουσιασμός. 
Δεν είμαι προπονητής που μια πέφτει στην ευφορία της νίκης και διαλύεται στην ήττα».

Είναι αλήθεια ότι το ματς με ΟΦΗ διακόπηκε αρκετές φορές;

– Αλήθεια είναι. Οι φίλαθλοι ήταν θυμωμένοι κυρίως με τις κόκκινες κάρτες. Το παιχνίδι κράτησε πολύ. Ακριβώς όπως και παραμονή μας στα αποδυτήρια. Έπρεπε να περιμένουμε μέχρι η κατάσταση να τεθεί υπό έλεγχο και οι τοπικοί φίλαθλοι να απομακρυνθούν από τις κερκίδες».

Τι είπε και σε άλλα μέσα της Πολωνίας

Ο Πρόμπιερζ μιλώντας για άλλα θέματα σε μέσα της Πολωνίας τόνισε μεταξύ άλλων:

Για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα: «Πηγαίνω από το σπίτι μου στη δουλειά και το αντίστροφο, οπότε δεν έχω τη δυνατότητα να δω πολλά πράγματα. Υπάρχει ανεργία στην Ελλάδα, αλλά ο Άρης έχει 36 παίκτες στο ρόστερ του και έτσι προπονούμαστε σε δύο γκρουπ. Πάντως αν ο σύλλογος ήταν σε δραματική κατάσταση, δεν θα είχε τόσους παίκτες».

Για τον Γιάννη Γιαννιώτα:
 «Είναι ένα παιδί που γεννήθηκε το 1993. Πρόκειται για ενδιαφέρουσα περίπτωση. Βλέπω πως έχει πολλές δυνατότητες και πιστεύω πως μπορεί να βοηθήσει. Τον θεωρώ αρκετά καλό για να παίζει στην πρώτη ομάδα».

 
To Top