ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εξτρά δουλειά από τον Μπεναλουάν για να «ανέβει» σε φυσική κατάσταση

Εξτρά δουλειά ρίχνει ο Γιοάν Μπεναλουάν στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, θέλοντας, τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι του Άρη, να μπορέσει σύντομα να φτάσει στο σημείο που βρίσκονται οι συμπαίκτες του.

Ο Γαλλοτυνήσιος στόπερ αγωνίστηκε σε μόλις δύο παιχνίδια της περσινής σεζόν, κάτι που τον έχει κρατήσει λίγο πίσω στο θέμα της αντοχής. Τελευταίο ματς που έπαιξε, ήταν στις 19 Ιουλίου (για περίπου πέντε λεπτά), το αμέσως προηγούμενο στις 5 Ιανουαρίου, ένα ημίχρονο κόντρα στην Τσέλσι για το Κύπελλο Αγγλίας.

Kι ενώ ξεκίνησε βασικός την διετία του στην Φόρεστ, ένας τραυματισμός και μία εγχείρηση στη μέση, τον άφησαν εκτός δράσης για αρκετούς μήνες. Aυτός είναι και ο λόγος που πρόλαβε και αγωνίστηκε σε μόλις 16 ματς με την Νότιγχαμ, σε αυτές τις δυο σεζόν στο Νησί.

Η ποιότητά του και η εμπειρία του ωστόσο δεν κρύβονται στις προπονήσεις του Άρη και είναι κάτι στο οποίο ποντάρει πολύ ο Άκης Μάντζιος για τη συνέχεια και τον υπολογίζει σε μεγάλο βαθμό για να βελτιώσει κι άλλο την αμυντική γραμμή της ομάδας. Ωστόσο η ελλιπής για αυτή την εποχή φυσική του κατάσταση θα τον κρατήσει πιθανότατα εκτός αγώνα για το σαββατιάτικο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

To Top