ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έξτρα κίνητρα από την ΠΑΕ Άρης για τα έξι φετινά εντός έδρας ματς που απέμειναν…

Σε μία σειρά ενεργειών προτίθεται να προχωρήσει από εδώ και στο εξής η ΠΑΕ Άρης, ώστε, να γεμίσει το “Κλεάνθης Βικελίδης” στα… λιγοστά εντός έδρας ματς, που απομένουν!

Μπορεί ο Άρης να έχει μπροστά του έναν ολόκληρο γύρο πρωταθλήματος, ωστόσο, μετά τις αποχωρήσεις των Αχαρναϊκού και Βέροιας, τα εντός έδρας ματς έχουν μειωθεί στα 6! Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν τις δύο ομάδες εντός έδρας και πλέον, οπότε πλέον θα έχουν περισσότερα ματς, μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης”, αν και θα πάρουν τους έξι βαθμούς στα δύο αυτά ματς.

Στόχος της διοίκησης είναι να φέρει κοντά τον κόσμο στο γήπεδο σε αυτό το ματς, γι αυτό και υπάρχουν σκέψεις για γενική είσοδο στα 5 ευρώ (εκτός των επισήμων), ενώ και κάποιες κινήσεις, αναφορικά με τα διαρκείας της επόμενης σεζόν, προκειμένου να δοθεί μία προτεραιότητα σε όσους στηρίξουν φέτος με την παρουσία τους στον δεύτερο γύρο.

Οι σκέψεις αυτές θα αποτυπωθούν το επόμενο διάστημα με τις απαραίτητες ανακοινώσεις, προκειμένου ο κόσμος της ομάδας να γεμίσει το γήπεδα στα ματς με Τρίκαλα, Εργοτέλη, Δόξα, Παναιγιάλειο, Απόλλων Λάρισας και Πανσερραϊκό.

 

To Top