“Εξυγιαντικό” μπάχαλο στην ΕΠΟ και μεγάλη «γκάφα» με το ΑΕΚ-Λαμία

Η ΕΠΟ όρισε το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου για τα ημιτελικά ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Λαμία την Τετάρτη 3/4 στις 21:30 αλλά υπάρχει πρόβλημα με τη διεξαγωγή του καθώς δυο μέρες νωρίτερα η ομάδα της Φθιώτιδας έχει αγώνα για τη Super League.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου φέρεται να αγνοεί και τα… βασικά, όσον αφορά τη διαμόρφωση του προγράμματος των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομοσπονδία όρισε το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία για την Τετάρτη 3 Απριλίου και ώρα 21:30, ωστόσο δεν σκέφτηκε να συνυπολογίσει το πρόγραμμα του πρωταθλήματος! Η ομάδα της Φθιώτιδας κοντράρεται εντός έδρας με τον Πανιώνιο τη Δευτέρα 1 Απριλίου στις 19:00 και καλείται να δώσει δεύτερο αγώνα μέσα σε διάστημα μικρότερο των 48 ωρών!

Ο ΚΑΠ απαγορεύει να αγωνιστεί μια ομάδα σε δυο παιχνίδια σε τόσο μικρό διάστημα. Επομένως θα πρέπει είτε το ματς πρωταθλήματος να πάει την Κυριακή, είτε η αναμέτρηση του Κυπέλλου να μεταφερθεί για την Πέμπτη, 4 Απριλίου.

Συγκεκριμένα το άρθρο 22, 3α του ΚΑΠ αναφέρει τα εξής: «Σε οποιαδήποτε περίπτωση, μια ομάδα δεν μπορεί να υποχρεωθεί να αγωνισθεί σε δεύτερο αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου Ελλάδος, πριν παρέλθουν δύο πλήρεις ημέρες από τη λήξη του πρώτου αγώνα, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι ημέρες διεξαγωγής του πρώτου και του δεύτερου αγώνα».

To Top