Εξυπνάδες από Κατίδη σε Διούδη… Mε τα λόγια, μπάλα δεν παίζεται

O πατέρας του Σωκράτη Διούδη, Δημήτρης, μίλησε για την πορεία του γιου του στον Άρη, ενώ αποκάλυψε και το τι του είπε ο Γιώργος Κατίδης πριν την κυριακάτικη αναμέτρηση ΑΕΚ-Άρης. 

Ο νυν ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αναλώθηκε σε εξυπνάδες πριν από τη σέντρα του αγώνα, αλλά αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά, μπάλα με τα λόγια δεν παίζεται.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για το πως βλέπει την ανοδική πορεία του Σωκράτη Διούδη στην ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που έχει πάρει θέση βασικού: «Δεν έχω παράπονο από το Σωκράτη. Ήταν πάντα πολύ ώριμος. Δεν θέλει όμως να είμαι στο γήπεδο όταν παίζω. Ξέρει ότι είμαι αγχώδης και έχω βεβαρημένο ιατρικό παρελθόν».

Για τη συμπεριφορά του Μάρκου Βελλίδη που άνοιξε την πόρτα της βασικής ενδεκάδας στον γιο του: «Μου έλεγε πάντα για τις συμπεριφορές των παιδιών και μου είπε ότι δεν περίμενε αυτό το περιστατικό με τον Βελλίδη. Δεν περίμενε μια τέτοια ευκαιρία. Βέβαια ήταν έτοιμος οποιαδήποτε στιγμή χρειαζόταν. Δεν τον φοβάμαι. Είναι πολύ προσγειωμένος. Δούλεψε πολλά χρόνια με τον Περγαμηνέλη και τον πίστευε πάρα πολύ».

Για το αν υπήρξε κάποια στιχομυθία ανάμεσα στον Γιώργο Κατίδη και τον Σωκράτη Διούδη πριν ή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ΑΕΚ-Άρης: Πριν από το παιχνίδι είπε ο Κατίδης στον γιο μου ότι ”θα στο παστελώσω”.Δεν υπήρχε κάποια άλλη συνομιλία. Δεν αντάμωσαν καθόλου στο παιχνίδι με τον Γιώργο. Χθες μίλησαν στο τηλέφωνο πάντως».

To Top