ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εξόρμηση Άρη, έτοιμος για το πρώτο τρίποντο του 2023 μέσα στην Τούμπα (20:00 – PRESSARIS LIVE)

Ποδαρικό στις νίκες θέλει να κάνει ο Άρης που αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στον ΠΑΟΚ (20:00 PRESSARIS LIVE), για το πρώτο παιχνίδι του 2023.

Οι κιτρινόμαυροι που προέρχονται από νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό, θέλουν να συνεχίσουν με… τρίποντο, το οποίο θα τους ανεβάσει στο βαθμολογικό πίνακα, φτάνοντας στο κατώφλι της τετράδας, ενώ ταυτόχρονα θα συνεχίσουν τη θετική παράδοση των τελευταίων ετών που τους θέλει να μην χάνουν κόντρα στον συμπολίτη.

Ο Άλαν Πάρντιου, δούλεψε αρκετά την τελευταία εβδομάδα, τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι, γνωρίζοντας τις παγίδες που έχουν αυτά τα παιχνίδια.

Οι κιτρινόμαυροι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Λούις Πάλμα, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, όμως όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του βρετανού τεχνικού για το σημερινό παιχνίδι. Απών σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Νικολά Ενκουλού.

Νέο πρόσωπο στην αποστολή των κιτρινόμαυρων ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, η πρώτη και μοναδική μέχρι στιγμής μεταγραφή των κιτρινόμαυρων.

Η κιτρινόμαυρη αποστολή απαρτίζεται από τους: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκες, Ετέμπο, Καμάτσο, Μαντσίνι, Νταμπό, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Σγούρος.

Στη αντίπερα όχθη ο Ραζβάν Λουτσέσκου δε θα έχει στη διάθεσή του τους Κούρτιτς, Καντουρί και  Τσαούση και πήρε στην αποστολή τους: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκης, Κάργας, Ίνγκασον, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ , Α.Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα, Μπράντον.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ούγγρος Τάμας Μπόγκναρ.

Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Μπούζας Μπάλας, Κόμπορ Πέτερ, 4ος διαιτητής ο Παπαδόπουλος και στο VAR ο Μπέρκε Μπάλαζ.

To Top