ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εξόρμηση Άρη για νέο “τρίποντο” κόντρα στην Λαμία (17:30 – PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης ρίχνεται σήμερα (17:30 – PRESSARIS LIVE) στην μάχη για νέο “τρίποντο”, τρίτο κατά σειρά, κόντρα στην Λαμία, στην προτελευταία ¨στροφή” του πρωταθλήματος.

Οι κιτρινόμαυροι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον τραυματία Λούκας Ρούπ, ενώ μετρούν την επιστροφή του Φαμπιάνο.

Ξεκάθαρος ο στόχος: ο Άρης θέλει να αποκτήσει βαθμολογικό και ψυχολογικό πλεονέκτημα, “ρεβάροντας” το χαμένο έδαφος των προηγούμενων αγώνων.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Καμαρά, Λουίς Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ετέμπο, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Ενκουλού, Οντουμπάτζιο, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος.

Χωρίς τους Κορνέζο, Τσιλούλη, Ρόμανιτς, Τόσιτς, Κοσέλεφ, Πάβλοβετς και όχι μόνο θα υποδεχθεί η Λαμία τον Αρη.

Με αρκετές απουσίες θα υποδεχθεί σήμερα Λαμία τον Αρη, καθώς εκτός για διάφορους λόγους έμειναν οι Κορνέζος, Τσιλούλης, Ρόμανιτς, Τόσιτς, Κοσέλεφ, Πάβλοβετς, όπως και οι Μπεχαράνο, Ντε Βινσέντι, Σαράνοφ, Βασιλακάκης που φαίνεται να μην υπολογίζονται.

Η αποστολή της είναι η εξής: Γκαραβέλης, Nικοπολίδης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Παπαδόπουλος, Αμπαντά, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Μανούσος, Καραμάνος, Βέργος, Τσούκαλος, Μεντίνα.

Ο Ευάγγελος Μανούχος ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι. Βοηθοί του θα είναι οι Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου) και Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου). Τέταρτος θα είναι ο Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών), στο VAR ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) και AVAR ο Δημήτριος Σαμοΐλης (Αθηνών).

To Top