Εξόρμηση στην… κορυφή για την Κ20

Πανέτοιμη δηλώνει η Κ-20 για την αυριανή αναμέτρηση στη Δράμα εναντίον της τοπικής Δόξας, η οποία και θα κλείσει την αυλαία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο αγώνας κόντρα στους “μαυραετούς” θα ξεκινήσει στις 13.00 στο γήπεδο Κουδουνίων Δράμας, και αποτελεί ένα ακόμα βήμα στην προσπάθεια των “κίτρινων” να πλησιάσουν ακόμα πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Οι 21 βαθμοί που διαχωρίζουν τις δύο ομάδες δίνουν σαφές προβάδισμα στο συγκρότημα του Νίκου Πασσιαλή, το οποίο βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ καθοριστικό ρόλο αναμένεται να παίξει η εμπειρία και η αγωνιστική κατάσταση των παικτών, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο Άρης έχει δώσει 14 ματς ενώ η Δόξα μόλις εννέα. Παράλληλα, το 3-1(Καραγιάννης (2) και Τοπούζης τα γκολ) του πρώτου του γύρου στη Σουρωτής δίνει ένα ακόμη κίνητρο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ώστε να πετύχουν το “δύο στα δύο” απέναντι στους Δραμινούς.

Δικαίωμα συμμετοχής στο ματς λόγω καρτών δεν έχει ο Μπάμπης Οικονομόπουλος που ανήκει στο γκρουπ των επαγγελματιών που συνεχίζουν τις προπονήσεις τους με την δεύτερη ομάδα, ενώ θα απουσιάσουν ακόμη οι τραυματίες Μπαγκής και Γιαννακιτσίδης. Στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού τέθηκε και ο Γρηγόρης Περήφανος που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, όπως και ο Μάκης Παναγάκης μετά από αρκετό καιρό απουσίας λόγω της εγχείρησης στην οποία υποβλήθηκε στους κοιλιακούς.

Αναλυτικά, η αποστολή του Άρη για την αυριανή αναμέτρηση απαρτίζεται από τους: Καράδαη, Μαντή, Νταμαρλή, Τουλκερίδη, Μούτσα, Θυμιόπουλο, Ρένια, Γιώρη, Πολιανίδη, Περήφανο, Σουνά, Κουρέλλα, Καραγάννη, Λένο, Αντωνιάδη, Παλιάτσιο, Παναγάκη, Τσιπούρα και Μαρμαρά.

Διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο Αθανάσιος Σέζος από την Ένωση Κιλκίς με βοηθούς τους Ναλμπάντη και Παπαδόπουλο από τον ίδιο σύνδεσμο.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής ξεχωρίζει αυτή μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ατρομήτου, που βρίσκονται αντίστοιχα στη δεύτερη (31 β. σε 13 ματς) και πέμπτη (29 β. σε 15 ματς) θέση της βαθμολογίας, αλλά και εκείνη του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ (33 β. σε 15 αγώνες) με τον έκτο Πανιώνιο (27 β. σε 14 αγώνες)

To Top