ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Εξόρμηση”… τρίποντου! Ο Άρης αποφασισμένος για την πρώτη νίκη κόντρα στην Λαμία (19:15 – PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης κατεβαίνει αποφασισμένος για την πρώτη νίκη κόντρα στην Λαμία σήμερα (19:15 – PRESSARIS LIVE) στο ΔΑΚ της ομώνυμης πόλης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League…

Οι κιτρινόμαυροι προέρχονται από την ήττα στο Ηράκλειο και τον αποκλεισμό της Ευρώπης και επιζητούν να πάρουν βαθμούς και ψυχολογία. Ο Τόλη Τερζής υπολογίζει για πρώτη φορά τον Γιακούμπ Μπράμπετς, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Κουέστα. Από κει και πέρα, δεν θα έχει τον Λουίς Πάλμα, ο οποίος έκλεισε στην Σέλτικ, τον τιμωρημένο Ματαρίτα και τους τραυματίες Ζουλ και Σαβέριο.

Όλη την εβδομάδα οι κιτρινόμαυροι έριξαν το βάρος στον ψυχολογικό τομέα. Όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής του Άρη: “Η ομάδα είναι καλά και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και στα δύο παιχνίδια που ηττηθήκαμε, ασχέτως αν δεν πήραμε κάτι κι από το ένα κι από το άλλο” ενώ συμπλήρωσε: “Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, ελαχιστοποιώντας τα λάθη που κάναμε στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις. Ειδικότερα αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε στις τελικές, καθώς εκεί εντοπίσαμε πρόβλημα στις προηγούμενες αναμετρήσεις. Θέλουμε να είμαστε πιο εύστοχοι, για να έχουμε το εύκολο γκολ”.

Η Λαμία προέρχεται από το ισόπαλο 2-2 στον Βόλο, ενώ στο γήπεδο δεν επιτράπηκε η παρουσία φίλων του Άρη.

Τον Χρήστο Βεργέτη από την Αρκαδία όρισε η ΚΕΔ για το σημερινό παιχνίδι. Ο Ευαγγέλου θα είναι στο VAR. Βοηθοί θα είναι οι Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών), Ανδρέας Σινιοράκης (Χανίων) και AVAR ο Ιορδάνης Απτόσογλου. 4ος θα είναι ο Κωσταντίνος Αδριανός (Αχαΐας).

To Top