Εξώδικο Λάμπαρντ σε γιαγιά 100 ετών!

Εξώδικο στην γιαγιά της πρωήν συντρόφου του, ηλικίας 100 ετών, έστειλε ο Φρανκ Λάμπαρντ, ζητώντας μέσα σε 15 μέρες να αδειάσει το σπίτι που μένει και του ανήκει!

Όπως έγραψε το “lifo.gr” “πρόκειται για τον Frank Lampard το διάσημο ποδοσφαιριστή της Τσέλσι ο οποίος έστειλε εξώδικο στην γιαγιά της μητέρας των παιδιών του, με το οποίο ζητάει πίσω το διαμέρισμα που της χάρισε το 2008. Ο ποδοσφαιριστής είχε χαρίσει το διαμέρισμα όταν ήταν αρραβωνιασμένος με την Έλεν Ρίβας με την οποία έχει χωρίσει. Με το εξώδικο ζητάει να αδειάσει το διαμέρισμα μέσα στις επόμενες δεκαπέντε ημέρες, η εκατό χρονών Τερέζα Κανέτ.

Μόλις μία εβδομάδα πριν, δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι ο πρώην υπουργός Πίτερ Λαφ χρησιμοποιούσε χρήματα από φόρους των πολιτών για να πληρώνει το νοίκι των 2000 ευρώ το μήνα στο διαμέρισμα που του νοίκιαζε ο Λάμπαρντ στο Δυτικό Λονδίνο. Η περιουσία του ποδοσφαιριστή εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 28.000.000 ευρώ. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Frank απειλεί με τέτοιο τρόπο μια γριά γυναίκα. Είναι αηδιαστικό, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως πλησιάζουν Χριστούγεννα»,δήλωσε η Ρίβας στην Daily Mail.



To Top