Εξώδικο στο ΤΑΠ Άρης! (photo)

Εξώδικο απέστειλε στις 5 Μαρτίου στο ΤΑΠ Άρης ο διεθνής διαιτητής από την Αλεξανδρούπολη, Γιάννης Ιωαννίδης, με αφορμή τα «πυρά» των «κίτρινων» – όπως ισχυρίζεται – στο πρόσωπό του, μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στον Εθνικό και στον Άρη στις 4 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το «κιτρινόμαυρο» βόλεϊ είχε γνωρίσει την ήττα με 3-2 από τους Εβρίτες στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας και το συνακόλουθο αποκλεισμό του από το φάιναλ-φορ της διοργάνωσης.

Τότε οι του Άρη είχαν εκφράσει τα έντονα παράπονά τους για τον δεύτερο διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Ιωαννίδη, ενώ λίγες ημέρες αργότερα με ανοιχτή επιστολή τους στο Σύνδεσμο Διαιτητών Αθήνας, Θράκης και Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και στις Ε.Ο.ΠΕ και Ε.Σ.Α.Π., είχαν θέσει στον εν λόγω διαιτητή μία σειρά από ερωτήματα.

Μεταξύ αυτών έκαναν λόγο και για το γεγονός ότι ο κ. Ιωαννίδης φέρονταν να διατηρεί φυσικοθεραπευτήριο στην Αλεξανδρούπολη, στο οποίο πήγαιναν αθλητές του Μ.Γ.Σ. Εθνικού καθώς και η ομάδα του Εθνικού για αποκατάσταση, ενώ γίνονταν και αναφορά στις διαιτητικές του αποφάσεις σε κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Από την πλευρά του, λοιπόν, ο Εβρίτης διαιτητής «απάντησε» με εξώδικο στο ΤΑΠ Άρης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει: «…ουδέποτε ερχόταν στο φυσικοθεραπευτήριο, που διατηρώ στην Αλεξανδρούπολη, αθλητές σταλμένοι από τον Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ για αποκατάσταση»,

αλλά «… τόσο δια της από 11-02-2014 επισυναπτόμενης μετά της παρούσης βεβαιώσεως του φυσικοθεραπευτή Αλεξανδρούπολης, Βραχιόλογλου Στέλιου, βεβαιώνεται και αποδεικνύεται ότι ήτο ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας βόλεϊ Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ για τις 2007-2008 και 2008-2009 όσο δια της από 12-02-2014 επισυναπτόμενης μετά της παρούσης βεβαιώσεως του φυσικοθεραπευτή Αλεξανδρούπολης, Γιαννάκη Χρήστου, βεβαιώνεται και αποδεικνύεται ότι είναι ο επίσημος και πιστοποιημένος φυσικοθεραπευτής της ομάδας βόλεϊ Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ από την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 έως και σήμερα…».

To Top